Αποκαλυπτική έρευνα: Δύο στους δέκα άνδρες δεν θεωρούν απιστία τα παθιασμένα φιλιά!

Βρετανική δημοσκόπηση αποκάλυψε ότι δύο στους δέκα άνδρες πιστεύουν ότι τα παθιασμένα φιλιά με άλλες γυναίκες δεν συνιστούν απιστία. Υπάρχει, άραγε, περίπτωση να είναι πιστός ο σύντροφός σας, αν έχει ανταλλάξει παθιασμένα φιλιά με κάποια άλλη; Να απίστησε, δηλαδή, εν αγνοία του;

Μπορεί η απιστία να αποτελεί την κύρια αιτία διαζυγίων ανά τον κόσμο, αλλά όταν κάποιος φιλάει με πάθος μια άλλη δεν θεωρεί ότι την απατά. Παράλληλα μία στις δέκα γυναίκες παραδέχεται ότι δεν θα... ξαπόστελνε τον σύντροφό της, επειδή "έτυχε" να φιλήσει κάποια άλλη.

Η δημοσκόπηση "ανέκρινε" 5000 άτομα και έγινε από επιστήμονες των μη κερδοσκοπικών, συμβουλευτικών οργανισμών σχέσεων Relate και Relationships Scotland. Όπως φάνηκε, τα δύο τρίτα των ζευγαριών δεν θα μπορούσαν να ζήσουν μαζί μετά την αποκάλυψη της απιστίας. Αλλά τι λογίζουν ως απιστία τελικά;

Πάντως όχι το τηλεφωνικό σεξ ή την ανταλλαγή "καυτών" μηνυμάτων ή φωτογραφιών σεξουαλικού περιεχομένου στο κινητό, στο μέιλ, στο messanger, στο video chat κτλ. Άλλοι, πάλι, θεωρούν "κέρατο" ακόμη και ένα στιγμιαίο φλερτ - το 45% των νέων που ερωτήθηκε συγκεκριμένα. Οι νέοι γενικά φάνηκε ότι είναι περισσότερο κτητικοί και απόλυτοι σε θέματα έρωτα και σεξ.

Η απιστία είναι από τα θέματα για τα οποία υπάρχουν πολλές διαφορετικές απόψεις και φαίνεται ξεκάθαρα το χάσμα μεταξύ των γενεών... από την ανάποδη, όμως.

Οι πιο ώριμοι ηλικιακά είπαν ότι "θα έκαναν τα στραβά μάτια" και θα χώριζαν τον "μπερμπάντη" σύντροφό τους μόλις σε ποσοστό 31%. Συνολικά ένας στους τρεις συμμετέχοντες (το 33%) δήλωσε ότι έχει υπάρξει θύμα απιστίας και το 9% εξέφρασε υπόνοιες πως το απατά το νυν ταίρι του.

Απιστία είναι για πολλούς το να βλέπει κανείς μόνος του (χωρίς το ταίρι του) πορνογραφικό υλικό, με το 9% των ατόμων 16-24 ετών, το 10% στις ηλικίες 25-49 ετών, το 18% στις ηλικίες 50-64 ετών και το 30% στις ηλικίες άνω των 65 ετών να συμφωνούν με αυτή την άποψη.

Οι γυναίκες ενστερνίζονται περισσότερο την άποψη ότι, αν ο σύντροφός τους βλέπει πορνογραφικό υλικό μόνος του, τις απατά: το 20% είπε ότι συμφωνεί με αυτήν, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό στους άνδρες ήταν 11%.

Keywords
Τυχαία Θέματα