Απ. Τζιτζικώστας: Η ΔΕΘ είναι αναμφίβολα από τους βασικότερους θεσμούς για την εξωστρέφεια της περιοχής μας

Την σημαντικότητα της Διεθνούς Εκθέσεςως Θεσσαλονίκης, ως βασικού θεσμού για την εξωστρέφεια της περιοχής, επισήμανε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου.

«Η ΔΕΘ είναι αναμφίβολα από τους βασικότερους θεσμούς για την εξωστρέφεια της περιοχής μας», τόνισε χαρακτηριστικά και συνεχάρη τον πρόεδρο, τον διευθύνοντα σύμβουλο και

τους εργαζόμενους στη ΔΕΘ για τη φετινή διοργάνωση.

«Ήταν η πιο επιτυχημένη έκθεση της τελευταίας δεκαετίας τουλάχιστον και αυτό προκύπτει από τον αριθμό των επισκεπτών και τα οικονομικά στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η διοίκηση της ΔΕΘ, όχι μόνο λόγω της επαναφοράς του θεσμού της τιμώμενης χώρας αλλά και λόγω του σημαντικού πλούσιου πολιτιστικού και παράλληλου προγράμματος. Τα στοιχεία αυτά επέτρεψαν σε χρονιά κρίσης η έκθεση για ακόμη μια χρονιά να παρουσιάσει ανοδικά στοιχεία σε όλα της τα μεγέθη και στην επισκεψιμότητα» σημείωσε ο κ. Τζιτζικώστας, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Διαβεβαίωσε, άλλωστε, ότι η Περιφέρεια θα συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια την άριστη, όπως τη χαρακτήρισε, συνεργασία της με τη ΔΕΘ.

Keywords
Τυχαία Θέματα