Ακάθεκτος ο Ηρακλής, 6η σερί νίκη με 5άρα στον Καμπανιακό

Ο Ηρακλής έχει πάρει φόρα και είναι ασταμάτητος! Επιβλήθηκε με το εμφατικό 5-1 του Καμπανιακού στο Καυτανζόγλειο παίρνοντας την 6η διαδοχική του νίκη στον 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής.

Ο Ρόβας άνοιξε το σκορ στο 20΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ο Γκουτσίδης διπλασίασε τα τέρματα του Γηραιού στο 26΄ και τέσσερα λεπτά αργότερα, στο 30΄ , ο Ρόβας με το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το 3-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο

δεύτερο μέρος οι "κυανόλευκοι" εξακολουθούσαν να ελέγχουν απόλυτα το ματς και πέτυχαν άλλα δύο γκολ, με τον Καστριτσέα στο 62΄ και με τον Κρυστάλλη στο 66ο λεπτό. Ο Καμπανιακός το μόνο που κατάφερε ήταν να βάλει το γκολ της τιμής μειώνοντας σε 5-1 στο 76΄, με σκόρερ τον Αβραμίδη. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις:

ΗΡΑΚΛΗΣ: Βοσνιάδης, Καραντασιάδης, Καστριτσέας, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Α. Αθανασίου (33΄ Κριτσιάνης), Γκουτσίδης (61΄ Ανδρεάκος), Πτηνόπουλος, Υφαντίδης (70΄ Αβραμίδης), Ρόβας (61΄ Δραγάνης), Κρυστάλλης.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Μπόικος, Παπάζης, Αλμπάνης, Πανούσης, Χριστοδουλίδης, Παγωνίδης, Βασαΐτης, Λατινόπουλος, Καλογιάννης, Μπάλιος, Χουζούρης (58΄ Χατζηβασιλειάδης).

Keywords
Τυχαία Θέματα