Ασυνείδητος οδηγός παρκάρει παράνομα χρησιμοποιώντας το όνομα της Αντιδημάρχου Πολιτισμού του δήμου Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)

Ένα απίστευτο περιστατικό καταγγέλλει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τεχνών, Έλλη Χρυσίδου.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει, ασυνείδητος οδηγός χρησιμοποιεί το όνομά της για να παρκάρει παράνομα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα επί της Ίωνος Δραγούμη.

Λεπτομέρεια; Η ίδια δεν οδηγεί (!), ενώ έχει ήδη ενημερώσει την τροχαία για το περιστατικό.

Δείτε τα

όσα καταγγέλλει η ίδια στα social media:

"Επιπολαιότητα, Ανευθυνότητα, Προβοκάτσια, έκθεση και προσωπική χρήση της επωνυμίας για να σε εκθέσει,Η Όλα μαζί?

Και....επειδη πολύς λόγος γίνεται για τα fake news και τις λάθος -εσκεμμένα- εντυπωσεις,θα σας αναφέρω μια χθεσινή προσωπική εμπειρία μου.

Επί ένα 10ημερο το εικονιζόμενο αυτοκίνητο έχει παρκάρει στην Ιωνος Δραγούμη,μπροστά στη στάση του ΟΑΣΘ με αποτέλεσμα να δημιουργεί προβλήματα σοβαρά στον κόσμο.

Στο παρμπρίζ του έχει ένα χαρτι που γράφει το όνομα,την ιδιότητα και το τηλέφωνο μου. Μονο που εγώ δεν οδηγώ και κατά συνέπεια δεν έχω αυτοκίνητο,ούτε όμως και κανένας δικός μου ανθρωπος-για να σας προλάβω.

Το γεγονός το πληροφορήθηκα από κάτοικο της περιοχής, ευτυχώς πριν προλάβουν οι "καλοθελητές της ταξης"Να με διασύρουν στα ....fb...αλλα βέβαια όλο αυτό το διάστημα,Εγώ ειμουνα εκτεθειμένη στους περαστικους δημιουργώντας ψευδείς και άδικες εντυπώσεις για το άτομο μου.

Τα στοιχεία του ιδιοκτήτη έχουνε βρεθεί,Όχι όμως ακόμη ο ίδιος με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο με τα στοιχεία μου να παραμένει στη θέση του,μέχρι να αναλάβει η τροχαία!
Αυτά ....μεχρι στιγμής...για να δουν μερικοί τι σημαίνει....να δημιουργείς λάθος εντυπώσεις..."

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύει:

Keywords
Τυχαία Θέματα