Αυτό είναι το Galaxy S9; (ΦΩΤΟ)

Όσο πλησιάζει η παρουσίαση του Samsung Galaxy S9 που αναμένεται στο φετινό MWC, τόσο οι διαρροές θα γίνονται συχνότερες, όπως συνήθως συμβαίνει με κάθε πολυαναμενόμενη συσκευή.

Σύμφωνα με το gr.pcmag.com, οι πρόσφατες εικόνες που διέρρευσαν των Galaxy S9 και S9 Plus προέρχονται από το Android Headlines στο κινέζικο Weibo και φαίνονται

σαν επίσημα press renders της εταιρείας.

Αυτό που αποκαλύπτουν είναι πως τα νέα smartphones είναι... ίδια με τα Samsung Galaxy S8 και S8 Plus στην όψη, με τις γνωστές κυρτότητες και τα πολύ μικρά πλαίσια στην οθόνη, τα οποία ίσως είναι ελάχιστα μικρότερα.

Η βασική διαφορά που φαίνεται στην εικόνα του πίσω μέρους, σε σχέση με το Galaxy S8, είναι η θέση του αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων, ο οποίος βρίσκεται κάτω από τον φακό της κάμερας. Μιλώντας για την κάμερα, όπως φαίνεται στην εικόνα το Galaxy S9 έχει έναν φακό και όχι δύο, όπως εικαζόταν. Πιθανώς δύο φακούς να έχει το Galaxy S9 Plus, αλλά μένει να το δούμε...

Όσον αφορά στις υπόλοιπες πληροφορίες, μέχρι στιγμής γνωρίζουμε πως θα υπάρχει υποδοχή ακουστικών 3,5mm, οι οθόνες θα έχουν διάσταση 5,8 και 6,2 ίντσες για τα S9/S9 Plus αντίστοιχα με ανάλυση QHD+, ο επεξεργαστής θα είναι Qualcomm Snapdragon 845 για την αγορά των ΗΠΑ και Samsung Exynos για την Ευρώπη, ενώ θα υπάρχει υποστήριξη δικτύων Cat 18 LTE (1,2Gbps download).

Keywords
Τυχαία Θέματα