Άδεια τέλος για τον Κουφοντίνα – Επιστρέφει σήμερα στον Κορυδαλλό

Στις φυλακές Κορυδαλλού αναμένεται να επιστρέψει σήμερα ο Δημήτρης Κουφοντίνας, καθώς στις 12 σήμερα το μεσημέρι υποχρεούται να πάρει το δρόμο πίσω στις φυλακή, αφού ολοκληρώνεται η διήμερη άδεια που έλαβε, για πρώτη φορά, μετά την αρχική προφυλάκισή του.

Μια άδεια, η οποία από το πρώτο κι όλας λεπτό που έγινε γνωστή, προκάλεσε μια σειρά από αντιδράσεις.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας πέρασε την πόρτα των φυλακών το μεσημέρι της Πέμπτης, ευδιάθετος και χαμογελαστός. Εκεί βρίσκονταν από νωρίς το πρωί, η Αγγελική Σωτηροπούλου και ο γιος του, Έκτορας Κουφοντίνας,

μαζί με την συνήγορός του, Ιωάννα Κούρτοβικ.

«Θα χρησιμοποιήσω την άδεια στο πλαίσιο του νόμου και για την ενίσχυση των δεσμών με την οικογένειά μου. Επιθυμώ επίσης να επαναστατήσω στην μελισσουργική μονάδα που είχα», φέρεται να είχε πει ο Δημήτρης Κουφοντίνας ενώπιον του Συμβουλίου των Φυλακών το οποίο του ενέκρινε τη 48ώρη άδεια.

Η οικογένεια επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο και από εκεί, κατευθύνθηκαν στον Βαρνάβα. Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, ο «Λουκάς» της 17Ν, πήγε σε μια ταβέρνα της περιοχής, μαζί με τον γιο του Έκτορα, ο οποίος δεν τον άφησε στιγμή από τα μάτια του. Στη συνέχεια επέστρεψαν σπίτι όπου στην είσοδο τους περίμεναν δημοσιογράφοι, οι οποίοι όμως, δεν κατάφεραν ποτέ να πάρουν μια δήλωση από τον Κουφοντίνα.

Η δεύτερη ημέρα, φαίνεται πως κύλησε εξίσου ήρεμα και οικογενειακά, με τον Δημήτρη Κουφοντίνα να απολαμβάνει το σπίτι του στον Βαρνάβα, παρέα με τον γιο και τη γυναίκα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα