VIDEO - σοκ στη Ρόδο: Ληστές χτύπησαν επιχειρηματία μπροστά στα μάτια της κόρης της

Θύμα ξυλοδαρμού μπροστά στα μάτια της 7χρονης κόρης της έπεσε μία ιδιοκτήτρια κοσμηματοπωλείου στη Ρόδο.

Όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα "Ροδιακή", δύο κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο κοσμηματοπωλείο της λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου και με την απειλή περιστρόφου, της ζήτησαν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο.

Η ίδια βρισκόταν στο μαγαζί μαζί με την 7χρονη κόρη της, η οποία έζησε λεπτό προς λεπτό το σκηνικό τρόμου που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια της.

Όπως δήλωσε στη "Ροδιακή" η ιδιοκτήτρια του κοσμηματοπωλείου, αν και φοβήθηκε αρχικά, στη συνέχεια

βρήκε το κουράγιο και αντιστάθηκε στους δύο κουκουλοφόρους, ο ένας από τους οποίους την άρπαξε από το λαιμό και την έριξε στο πάτωμα.

Ο δεύτερος που είχε μπει πίσω από τις βιτρίνες προκειμένου να αφαιρέσει τα κοσμήματα, καταλαβαίνοντας ότι η κατάσταση θα έφθανε στα άκρα, επέστρεψε στον συνεργό του και τον εμπόδισε να προχωρήσει στα χειρότερα.

Και οι δύο έφυγαν χωρίς να πάρουν το παραμικρό αντικείμενο, φοβούμενοι από την ηρωική στάση της ιδιοκτήτριας η οποία σε κάποια στιγμή τους είπε: "Και να με σκοτώσετε εγώ το χρηματοκιβώτιο δεν σας το ανοίγω!".

Την απόπειρα ληστείας παρακολούθησαν οι γονείς της ιδιοκτήτριας μέσω της κάμερας ασφαλείας και αμέσως ειδοποίησαν τις αστυνομικές αρχές.

Οι δράστες έφυγαν από το σημείο, με ένα μικρό δίκυκλο, σκούρου χρώματος, το οποίο είχαν αφήσει σε σκοτεινό σημείο, 50 περίπου μέτρα από το κατάστημα.

Οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Δείτε το βίντεο που εξασφάλισε η Ροδιακή Εφημερίδα:

Keywords
Τυχαία Θέματα