O Λέο Μάτος πολυτιμότερος για το ματς με την Κέρκυρα

O Λέο Μάτος αναδείχθηκε πολυτιμότερος για την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην ΑΟΚ Κέρκυρα για την 2η αγωνιστική της Super League.

Ο ΠΑΟΚ έβγαλε αντίδραση στο γήπεδο μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό και πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Super League.

Η ΑΟΚ Κέρκυρα ήρθε στην Τούμπα με το μυαλό μόνο στην άμυνα, κατάφερε να βρει ένα ανέλπιστο γκολ στην εκπνοή του ημιχρόνου, αλλά ο Δικέφαλος παρουσιάστηκε σοβαρός, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και επικράτησε τελικά με 3-1.

Από τους κορυφαίους σε απόδοση ήταν ο Λέο Μάτος . Έτρεξε όσο λίγοι, ήταν εξαιρετικά επικίνδυνος επιθετικά, ενώ δεν αντιμετώπισε προβλήματα στα αμυντικά του καθήκοντα. Κορυφαία του στιγμή η εξαιρετική σέντρα στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου για το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ, που σημείωσε ο Πέλκας.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης, που διεξήχθη μέσω του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ο Μάτος ήρθε πρώτος στις προτιμήσεις του κοινού συγκεντρώνοντας το 29,25% των ψήφων και κέρδισε το πρώτο του ατομικό τίτλο, έπειτα από σκληρή μάχη με τον Εργκούς Κάτσε .

Ο Αλβανός μέσος, που αναδείχθηκε από τους εκπροσώπους του Τύπου ως ο Vodafone MVP του αγώνα, έμεινε στην δεύτερη θέση της ψηφοφορίας, μετά την θετική εμφάνιση που πραγματοποίησε κόντρα στους Φαίακες, με πολύ τρέξιμο σε όλες τις γραμμές, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Δημήτρης Πέλκας , που έκανε δυναμική επανεμφάνιση με ένα γκολ και μία ασίστ".

Keywords
Τυχαία Θέματα