Cosmopolitan: Το νέο κοσμικό στέκι της Θεσσαλονίκης θα σας εντυπωσιάσει!

Τo Cosmopolitan είναι ένα ολοκαίνουργιο εστιατόριο στο πιο κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης. Η Αριστοτέλους απέκτησε και πάλι ένα κατάστημα εστίασης, το οποίο μπορεί άνετα να κινηθεί στη λογική του fine dinning, χωρίς τίποτα να θυμίζει την παρακμή της πλατείας τα τελευταία χρόνια.

Η λιτή μοντέρνα διακόσμηση σου δίνει την αίσθηση του νησιού, ενώ η απροσπέλαστη ματιά στη θάλασσα επιτρέπει

στον επισκέπτη να απολαμβάνει τις δημιουργίες του νέου ανερχόμενου chef Τάκη Σπάρτακου.

Τα κυρίως πιάτα έχουν μια μικρή πολυπλοκότητα αλλά στο τέλος σε αποζημιώνουν, αφού οι γεύσεις είναι τέλεια αρμονικές. Οι μακαροναδες, τα κρέατα, οι σαλάτες αλλά και τα χειροποίητα γλυκά είναι ιδανικά για ένα γεύμα από το μεσημερι έως αργα το βραδυ.

Το Cosmopolitan εχει και sushi

Ένας νέος sushi chef, o Ηρακλής Πελιβανίδης, δημιούργησε ένα ολοκληρωμένο κατάλογο για τους λάτρεις του sushi με φρέσκα υλικά και νόστιμες γεύσεις. Στο Cosmopolitan έχεις τη δυνατότητα να απολαύσεις τον κατάλογο του sushi κάθε Τετάρτη στη μισή τιμή αρκεί να κάνεις κράτηση νωρίς. Κάθε Τεταρτη το μαγαζί γεμίζει από νωρίς.

Το bar restaurant Cosmopolitan υποστηρίζει πλήρως το όνομα του, αφού και ο κόσμος της Θεσσαλονίκης το τίμησε από την αρχή. Εκτός από την πολύ νόστιμη κουζίνα μπορείς να το απολαύσεις από το πρωί με cafe, πλήρες πρωινό με λαχταριστές ομελέτες και σάντουιτς και να καταλήξεις σε ιδιαίτερα cocktail το βράδυ.

Με άριστο και φιλικό σέρβις, το Cosmopolitan μπορεί να υποστηρίξει από ένα επαγγελματικό γεύμα 90 ατόμων, έως και ένα ρομαντικό δείπνο δίπλα στη θάλασσα. Είναι ένα ευχάριστο bar εστιατόριο από κάθε άποψη.

Δέχεται κρατήσεις στο 2316007575

.

Keywords
Τυχαία Θέματα