Κάνει πίσω η κυβέρνηση για το Taxibeat

Να κατευνάσει τις αντιδράσεις που προκάλεσε, τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε απλούς πολίτες, η επιχειρούμενη αλλαγή του πλαισίου που ισχύει για τη μίσθωση ταξί μέσω ηλεκτρονικών εφαρμογών επιθυμεί η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Μεταφορών πήρε πίσω το νομοσχέδιο που είχε ετοιμαστεί και δήλωσε πως θα προχωρήσει σε διάλογο με τους εμπλεκόμενους για την εξεύρεση κοινής λύσης.

Όπως αναφέρει ο ιδρυτής της Taxibeat και CEO της Beat (είναι η

επιχειρηματική εξέλιξη της πρώτης εταιρείας, η οποία εξαγοράστηκε από την Daimler), Νίκος Δρανδάκης έλαβε τη δέσμευση του υπουργού ότι το νομοσχέδιο που διέρρευσε δεν είναι αυτό που επεξεργάζονται, και ότι όταν η συγγραφή του νομοσχεδίου ολοκληρωθεί θα έχω την ευκαιρία να το δω και να διατυπώσω τις απόψεις της εταιρείας πολύ πριν αυτό προωθηθεί στη Βουλή.

«Αυτή είναι μια εξέλιξη που μας ικανοποιεί και πιστεύω ότι από τη στιγμή που θα ξεκινήσει αυτός ο διάλογος για την ουσία του νομοσχεδίου, θα βρούμε μια κοινή συνισταμένη και όλα θα πάνε καλά» σημείωσε ο κ. Δρανδάκης, συμπληρώνοντας πως «παρ’ όλα αυτά, παραμένουμε σε επιφυλακή».

Keywords
Τυχαία Θέματα