A. Αλαβάνος: Αστείο το άρθρο Τσίπρα για τον Ανδρέα -Το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης ήταν "φιγούρα"

«Η στροφή της κυβέρνησης-αν υπάρχει στροφή- θυμίζει τους μεθυσμένους, που δεν έχουν συναίσθηση σε ποια κατάσταση βρίσκονται. Όλα αυτά υποτάσσονται σε μία λογική «ανοίγματος» στον δεξιό και τον κεντρώο χώρο.

Οι επισκέψεις του πρωθυπουργού σε επιχειρήσεις, που γίνονται μόνο για τις τηλεοράσεις και τα αστεία άρθρα για τον Παπανδρέου γίνονται σ΄αυτό το πλαίσιο», δήλωσε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης

FOCUS 103,6, ο πρόεδρος του κόμματος «Σχέδιο Β», Αλέκος Αλαβάνος.

Κληθείς να σχολιάσει τις τοποθετήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ότι στις επόμενες εκλογές θα κριθεί το έργο της κυβέρνησης μετά το 2015, ο κ. Αλαβάνος δήλωσε: «Καλά από τον Άρη ήρθανε; Δεν ήξερε η κυβέρνηση τι γίνεται με τους δανειστές πριν από 2015; Ήταν γνωστό ποιοι είναι οι κανόνες του παιχνιδιού.»

Μεταξύ άλλων, ο πρώην επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε, ότι «το θέμα είναι τι μπορεί να κάνει η χώρα για να βγει από την κρίση, συμπληρώνοντας ότι «το ευρώ καλπάζει, αλλά η ελληνική κοινωνία βουλιάζει. Στόχος είναι να ζει ο κόσμος αξιοπρεπώς, είναι απλό: Να υπάρχει ενεργή ζήτηση και αγοραστική δύναμη, με καλύτερους μισθούς. Για να γίνουν επενδύσεις πρέπει να δημιουργηθούν οι κατάλληλοι όροι.»

Ο κ. Αλαβάνος χαρακτήρισε «σωστά» τα όσα είπε ο Μοσκοβισί για την επιτροπεία.«Είναι πλήρες ψέμα, της κυβέρνησης ότι βγαίνουμε απ’ το μνημόνιο τον Αύγουστο του'18, γιατί υπάρχει όντως εποπτεία, μέχρι να αποπληρώσουμε το 75% του χρέους.»

«Το πλοίο δεν πάει στη σωστή κατεύθυνση. Το μόνο που κάνει η κυβέρνηση είναι φιγούρα.Το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης ήταν "φιγούρα" κι ας λένε ό,τι θέλουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ», κατέληξε ο κ. Αλαβάνος.

Keywords
Τυχαία Θέματα