Mε μουσικοχορευτικό πρόγραμμα συνεχίζονται σήμερα τα "Χαλκίδεια" στο Δ. Αμπελοκήπων - Μενεμένης

Τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής από τα τμήματα του Πολιτιτστικού Συλλόγου «Κωνσταντίνος Παλαιολόγος» στην Αριστοτέλειο βιβλιοθήκη Αμπελοκήπων, πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Χαλκίδεια 2017».

Η έκθεση θα λειτουργήσει έως την Κυριακή 10/09, από τις 7μ.μ.-9μ.μ. Επίσης στον αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου θα παρουσιαστεί χορευτικό πρόγραμμα από τη σχολή χορού T.K. Dance Studio της κας

Τίτης Κορδέλ και στη συνέχεια οι μικροί μας φίλοι διασκέδασαν με το θέατρο σκιών του Οδυσσέα Κανλή και το έργο «ο Καραγκιόζης και τα αινίγματα της βεζυροπούλας». Τέλος, στην πλατεία Μακεδονομάχων (Λοχ. Ντούρμα-Κανάκη) πραγματοποιήθηκε λαϊκή μουσική βραδιά με τον Άγγελο Βλαϊκούδη και το Φάνη Τσοκανά.

Σήμερα στις 8 μ.μ. στον αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμπελοκήπων θα πραγματοποιηθεί μουσικό πρόγραμμα και ομιλία από το Σύλλογο Δημοκρατικών Γυναικών Αμπελοκήπων-Μενεμένης και την Επιτροπή Ειρήνης Αμπελοκήπων.

Την ίδια ώρα, στην πλατεία Τσομπάνογλου στη Μενεμένη θα πραγματοποιηθεί η απονομή τιμητικών διακρίσεων ενώ στη συνέχεια θα παρουσιαστεί χορωδιακό και χορευτικό πρόγραμμα από τον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Μενεμένης και τμήμα της Νεανικής Εστίας του ναού.

Η βραδιά θα κλείσει με μουσικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή της Ειρήνης Λώλου και των Δημήτρη Καρατζόβαλη, Ηλία Σάλσα και Κωνσταντίνο Γεωργά.

Keywords
Τυχαία Θέματα