Υπουργός προτίμησε τα πάνελ αντί να πάει πρώτη μέρα νωρίς στο υπουργείο του

Η πρώτη μέρα για την νέα κυβέρνηση Μητσοτάκη ξεκίνησε, όλοι οι υπουργοί πήγαν στα υπουργεία τους από νωρίς το πρωί, εκτός από έναν που προτίμησε να πάει σε... πάνελ.

Πρόκειται για τον νέο υφυπουργό, αρμόδιο για την κοινή αγροτική πολιτική, Κώστα Σκρέκα, ο οποίος αντί να ακολουθήσει το παράδειγμα των συναδέλφων του αποφάσισε να πάει σε πάνελ πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΙ και να τσακωθεί.

Ενώ,

αν μη τι άλλο, πολλοί υπουργοί έκαναν του αυτονόητο, δηλαδή να πάνε στα υπουργεία τους νωρίς νωρίς, γνωρίζοντας ότι η αρχή είναι το ήμιση του παντός, ο νέος υφυπουργός αποφάσισε να ξοδέψει τον χρόνο του σε κανάλι. Η εικόνα ενός νέου υπουργού να βρίσκεται σε πάνελ αντί στο υπουργείο του την πρώτη κιόλας μέρας εργασίας δεν ήχησε καλά σε πολλούς.

Το χτεσινό «απαγορευτικό» Μητσοτάκη σε συζύγους και παιδιά υπουργών για προσλήψεις στο Δημόσιο αλλά και τα χρονοδιαγράμματα που βάζει σε υπουργούς του είναι κινήσεις υψηλού συμβολισμού αλλά και ουσίας. Σε αντίθεση με τον κ. Σκρέκα,  Γεωργιάδης, Κικίλιας και Μιχαϊλίδου και πολλοί άλλοι πήγαν από τα χαράματα στα υπουργεία τους γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Άλλωστε ο ίδιος ο πρωθυπουργός τόνισε ότι δεν ζητά περίοδο χάριτος από τους πολίτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα