Το φιλί της Ντόρας στον Κυριάκο μετά το «κόψιμό» της (Φωτογραφίες)

Στην εκδήλωση του Ιδρύματος «Κων/νος» Μητσοτάκης» για την αναγέννηση των Λευκών Ορέων παρευρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην εκδήλωση του Ιδρύματος «Κων/νος» Μητσοτάκης» για την αναγέννηση των Λευκών ορέων παρευρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Πιο συγκεκριμένα, η συγκεκριμένη εκδήλωση αφορούσε την παρουσίαση για το πως θα αξιοποιηθούν τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τα στεφάνια της κηδείας του εκλιπόντος πρώην πρωθυπουργού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ίδια εκδήλωση το παρών έδωσε και η αδερφή του προέδρου

της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη. Είναι η πρώτη κοινή παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη με την Ντόρα Μπακογιάννη, μετά τη δημοσιοποίηση της απόφασης του προέδρου της ΝΔ να μην συμπεριλάβει κανένα συγγενικό του πρόσωπο σε μελλοντική κυβέρνηση της ΝΔ. Πάντως το κλίμα μεταξύ του αρχηγούς της αξιωματικής αντιπολίτευσης και της αδερφής του φέρεται να μην διαταράχτηκε από τις τελευταίες εξελίξεις, κάτι που φάνηκε και από το φιλί με το οποίο υποδέχτηκε η κα Μπακογιάννη τον αδερφό της.

Στην εκδήλωση εκτός από την Ντόρα Μπακογιάννη το παρών έδωσαν και οι άλλες δυο αδερφές του προέδρου της ΝΔ Κατερίνα και Αλέξανδρα.

Τέλος, το Ίδρυμα «Κων/νος Μητσοτάκης» κάνει πράξη την τελευταία επιθυμία του πρωήν πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που ήταν η αναγέννηση των Λευκών Ορέων. Σε πρώτη φάση περιλαμβάνεται η υλοποίηση τριών σημαντικών έργων που αφορούν τη δημιουργία Δικτύου Μονοπατιών, τη δημιουργία Βοτανικού κήπου Φαρμακευτικών - Αρρωματικών φυτών και την Πρότυπη Οικολογική Αποκατάσταση σε περιοχή των Λευκών Ορέων.

Keywords
Τυχαία Θέματα