Συγκινεί ο αδερφός του αστυνομικού που σκοτώθηκε σε καταδίωξη: «Ήταν θέλημα Θεού να φύγει» λέει στο Dnews

«Ήταν θέλημα Θεού να φύγει από τη ζωή ο αδερφός μου», αναφέρει στο Dnews συγκινημένος ο αδερφός του αστυνομικού Χρήστου Κουρουνιώτη, που έχασε τη ζωή του όταν συμμετείχε σε καταδίωξη στον Ασπρόπυργο.

Ο αδελφός του Γιώργος, μιλάει για το πόσο δεμένος ήταν με τον Χρήστο έχοντας καθημερινή επικοινωνία. Ο ένας στήριζε τον άλλον, καθώς για κάποιο διάστημα δούλευαν μαζί και στο ίδιο σώμα ασφαλείας.

Ο κόσμος μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον αδικοχαμένο αστυνομικό. «Πάντα υπάρχει ο φόβος και ο κίνδυνος για τις ζωές μας και φταίνε πολλοί

παράγοντες. Θα προσπαθήσουμε να επουλώσουμε τις πληγές μας, θα το κρατήσουμε βαθιά μέσα μας».

Στο πατρικό του σπίτι, στην Πάτρα, ο πόνος των γονιών είναι μεγάλος αφού ετοιμάζονται να αποχαιρετήσουν το παιδί τους, αύριο το μεσημέρι , στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος.

Παράλληλα, διασωληνωμένος στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο νοσηλεύεται ο δεύτερος αστυνομικός με τους θεράποντες γιατρούς να χαρακτηρίζουν την κατάστασή του σοβαρή αλλά όχι κρίσιμη για τη ζωή του. Ο 32χρονος αστυνομικός έχει πολλαπλά κατάγματα στη λεκάνη και στην κνήμη ενώ τις επόμενες μέρες θα υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συγκινεί, Ήταν, Θεού, Dnews,sygkinei, itan, theou, Dnews