Προειδοποίηση Χαρδαλιά για Νέα Σμύρνη Λάρισας: Θα πράξουμε ό,τι αναγκαίο για τη δημόσια υγεία

Νέα προειδοποίηση από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά προς τους κατοίκους της Νέας Σμύρνης Λάρισας. Ξεκαθάρισε ότι η Πολιτεία θα πράξει «ό,τι είναι αναγκαίο για να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία».

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, απευθυνόμενος στους κατοίκους της Νέας Σμύρνης Λάρισας, ξεκαθάρισε ότι η Πολιτεία θα πράξει «ό,τι είναι αναγκαίο για να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία». Ο ίδιος σημείωσε πως «σήμερα υπήρξαν αντιδράσεις στα μέτρα. Το να μην εξαπλωθεί ο ιός είναι προς όφελος της τοπικής κοινωνίας».

Ο Νίκος Χαρδαλιάς εξήγησε ότι μετά τα μεσάνυχτα

αποφασίστηκε η άμεση μεταφορά των θετικών κρουσμάτων. Η απόφαση να τεθεί η περιοχή σε ενισχυμένη επιτήρηση, αφορά και την απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 10 το βράδυ έως τις 6 το πρωί για 14 μέρες, η απαγόρευση συναθροίσεων άνω των 10 ατόμων. Κλιμάκια του ΕΟΔΥ πραγματοποιούν σήμερα επιπλέον δειγματοληψίες.

«Το επόμενο στάδιο που ξεκινά την Δευτέρα περιλαμβάνει την ελεύθερη μετακίνηση στην ηπειρωτική Ελλάδα, στην Κρήτη και στην Εύβοια». Η δήλωση αυτή προέρχεται από τον Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος επισήμανε ότι «ειδικά για τα πλοία, πάρθηκαν μέτρα».

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, τόνισε ότι, «θα υπάρχει θερμομέτρηση πριν απο την είσοδο στο πλοίο». Σύμφωνα με τον κ. Χαρδαλιά «η χρήση καμπίνας θα γίνεται μόνο από ένα άτομο, εκτός αν πρόκειται για οικογένεια, όπου θα επιτρέπεται μία καμπίνα ανά τέσσερα άτομα».

Ο κ. Χαρδαλιάς πρόσθεσε επίσης ειδικά για τα αεροδρόμια επιτρέπεται η σταδιακή επαναφορά των πτήσεων εσωτερικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα