Οι οικοδόμοι επιτίθενται στα MARKET IN

Σφοδρή επίθεση εξαπολύει η Ομοσπονδία Οικοδόμων Ελλάδας στην εταιρεία της αλυσίδας των σούπερ μάρκετ MARKET IN

Σύμφωνα με ανακοίνωση της η Ομοσπονδία Οικοδόμων Ελλάδας καταγγέλλει την επίθεση των δυνάμεων καταστολής στα Γιάννενα απέναντι σε συνδικαλιστές και εργαζόμενους που περιφρουρούσαν το δικαίωμα τους να μπορούν

να αγωνίζονται και να απεργούν απέναντι στην τρομοκρατία, τις μεθοδεύσεις που έχει εξαπολύσει η μεγαλοεργοδοσία των super markets «MARKET IN».

«Η μεγαλοεργοδοσία, με τις πλάτες της κυβέρνησης, αξιώνει και πετυχαίνει να χτυπιούνται εργάτες που παλεύουν για τα αυτονόητα ακόμα και να συλλαμβάνονται μέσα στο ίδιο τους το σπίτι! ώστε να «συμμορφωθούν» και να σταματήσουν τον αγώνα.Δεν θα τους περάσει! Όσα σχέδια κι αν κάνουν, όσους εκβιασμούς και τρομοκρατία κι αν χρησιμοποιήσουν, οι εργάτες δεν θα υποχωρήσουν. Με την πάλη τους θα βγουν νικητές.» αναφέρει η Ομοσπονδία.

Η Ομοσπονδία ζητά άμεσα:

Οι δυνάμεις καταστολής να απελευθερώσουν το συνάδελφο Νίκο Έξαρχο, Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων και τους άλλους συνδικαλιστές και εργαζόμενους που έχουν συλλάβει για να κάνουν το χατίρι των αφεντικών των super markets «MARKET IN».

Keywords
Τυχαία Θέματα