Οι αποκαλύψεις του Άστον Κούτσερ για την «επώδυνη» αποβολή της Ντέμι Μουρ

Ο Ashton Kutcher ήταν παντρεμένος με την 60χρονη ηθοποιό από το 2005 έως το 2013.

Πριν από σχεδόν 20 χρόνια, ο Ashton Kutcher παντρεύτηκε τον Demi Moore.

Έξι χρόνια μετά τον γάμο τους το 2005, το ζευγάρι της A-list ανακοίνωσε τον χωρισμό του και το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε το 2013.

Όπως γνωρίζουν καλά οι θαυμαστές,

οι δυο τους από τότε έχουν κάνει χωριστούς δρόμους με τον Kutcher να παντρεύεται την πρώην συμπρωταγωνίστριά του στο That ’70s Show, Mila Kunis όπου απέκτησαν δύο παιδιά μαζί.

Ο Ashton Kutcher μίλησε για τα απομνημονεύματα που κυκλοφόρησαν της Demi Moore αλλά και για τον χωρισμό του μαζί της.

Ο γνωστός ηθοποιός, παραδέχτηκε ότι ήταν «πραγματικά τσαντισμένος» όταν τα απομνημονεύματα της Demi Moore, με τίτλο “Inside Out”, κυκλοφόρησαν στα βιβλιοπωλεία τον Σεπτέμβριο του 2019. Μεταξύ άλλων, μιλώντας στο Esquire την Τρίτη 31/12 ο ηθοποιός είπε πώς η κυκλοφορία του βιβλίου επηρέασε την οικογένειά του.

«Είχα φτάσει επιτέλους σε ένα σημείο όπου ο Τύπος είχε αφήσει ήσυχη την οικογένεια μου εμένα. και την επόμενη μέρα από την κυκλοφορία του βιβλίου, οι παπαράτσι ήταν στο σχολείο των παιδιών μου», είπε ο Ashton Kutcher και συμπλήρωσε ότι δεν της κρατάει κακία. Μέσα στο βιβλίο της η Demi Moore ισχυριζόταν πως είχε μετανιώσει για πολλά πράγματα από την σχέση της με τον Kutcher, ενώ είχε δηλώσει πως ο ίδιος την είχε απατήσει.

Η αποβολή της Demi Moore

#ΑΣΤΟΝ_ΚΟΥΤΣΕΡ #ΝΤΕΜΙ_ΜΟΥΡ #ΠΑΙΔΙ #ΑΠΟΒΟΛΗ #ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Άστον Κούτσερ, Ντέμι Μουρ,aston koutser, ntemi mour