Ο καιρός σήμερα Κυριακή 3/12

Σημερα Κυριακή, οι τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα συνεχιστούν τη δυτική και βόρεια κυρίως χώρα, ενώ τη Δευτέρα, τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν στα δυτικά και θα επηρεάσουν το ανατολικό Αιγαίο.

Τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Τέλος, την Τρίτη οι τοπικές βροχές θα περιοριστούν στα ανατολικά, ενώ στα δυτικά και βόρεια ο καιρός θα βελτιωθεί.

Οι άνεμοι την Κυριακή θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, στα

δυτικά 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά 6 με 8 μποφόρ με εξασθένηση. Τη Δευτέρα, θα στραφούν σε δυτικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και την Τρίτη σε βοριάδες με μικρή ενίσχυση.
Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση.

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές βροχές και παροδικές καταιγίδες με βελτίωση το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 6 έως 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, παροδικές βροχές και το θερμόμετρο από 12 έως 19 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, σποραδικές βροχές, καταιγίδες και λίγα χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά, άνεμοι νοτιοδυτικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 7 έως 18 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές βροχές και καταιγίδες με εξασθένηση. Ο υδράργυρος από 9 έως 20 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, παροδική συννεφιά και η θερμοκρασία έως 20 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ηλιοφάνεια με τοπική συννεφιά, άνεμοι νοτίων διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 13 έως 22 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, νεφώσεις κατά περιόδους με τοπικές βροχές, άνεμοι νοτίων διευθύνσεων 6 με 8 μποφόρ στα βόρεια με εξασθένηση και η θερμοκρασία έως 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές. Ο υδράργυρος από 10 έως 21 βαθμούς.

Στην Αττική, παροδικά αυξημένη συννεφιά με λίγες τοπικές βροχές, νότιοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα