Νέο επικίνδυνο challenge στο TikTok: 22χρονος πέφτει από πεζογέφυρα στη Θεσσαλονίκη

Νέο επικίνδυνο challenge στο TikTok ξεκίνησε -χωρίς να το θέλει- ένας έμπειρος αθλητής του parkour από τη Θεσσαλονίκη: Πραγματοποίησε πτώση από πεζογέφυρα στην παραλιακή λεωφόρο της πόλης.

Ένα νέο επικίνδυνο challenge ξεκίνησε άθελά του ένας γυμναστής από τη Θεσσαλονίκη. Στο βίντεο

που έχει αναρτηθεί στα social media και κάνει το γύρο του διαδικτύου, ένας 22χρονος αθλητής έκανε πτώση από την πεζογέφυρα στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, κάνοντας «βουτιά» στο δρόμο καταλήγοντας σε ένα στρώμα γυμναστικής.

Η προσπάθειά του «κέρδισε» πολύ κόσμο στο TikTok, με χιλιάδες θεάσεις, όπου πολλοί δήλωσαν ότι θα ήθελαν να προσπαθήσουν να κάνουν το ίδιο. Πάντως, ο αθλητής, που ασχολείται με το παρκούρ εδώ και μία δεκαετία, συμμετέχοντας σε πρωταθλήματα και διοργανώσεις, έχοντας βραβεία και διακρίσεις, δήλωσε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να επιχειρηθεί κάτι τέτοιο από μη επαγγελματίες γιατί υπάρχει κίνδυνος σοβαρού τραυματισμού.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 22χρονος παρκουρίστας είπε ότι έχει επιχειρήσει διάφορα άλματα στο παρελθόν αλλά αυτό που δοκίμασε στη πεζογέφυρα της Μεγάλου Αλεξάνδρου ήταν το μεγαλύτερο.

#ΠΑΡΚΟΥΡ #ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #TIK_TOK #TIKTOK #ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα