Νέα επίθεση στα γραφεία του CHP, «έπεσαν» πυροβολισμοί

Ένοπλη επίθεση πραγματοποιήθηκε εναντίον του εκλογικού γραφείου του CHP στην πόλη Σανλιούρφα στην Τουρκία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του yesilgazete, ο υποψήφιος βουλευτής του CHP Tanal ανακοίνωσε την επίθεση με την ακόλουθη δήλωση:

«Προβοκάτορες, κατευθυνόμενοι από αυτούς που δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα μαζί μας στο πεδίο των εκλογών, από αυτούς που δεν μπορούν να βγουν δημόσια, ανίκανους δειλούς, έριξαν σφαίρες στο εκλογικό γραφείο του κόμματός μας για απειλή και εκφοβισμό!».

Συγκεκριμένα, το εκλογικό γραφείο του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) στην Σανλιούφρα δέχτηκε επίθεση, λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές, σήμερα (8 Μαΐου), σύμφωνα με τον υποψήφιο βουλευτή του CHP Şanlıurfa Mahmut.

Εκτός από την επίθεση, αναφέρθηκε επίσης ότι οι αφίσες του υποψηφίου προέδρου της Εθνικής Συμμαχίας και ηγέτη του CHP και των υποψηφίων αντιπροέδρων Εκρέμ Ιμάμογλου και Μανσους Γιαβάς, αφαιρέθηκαν από τους δρόμους της Σανλιούφρα.

«Δεν θα παραδώσουμε τη δύναμή μας στους προβοκάτορες. Εσείς παίρνετε τη δύναμή σας από προβοκάτορες και βαρόνους, εμείς παίρνουμε τη δύναμή μας από τον Αλλάχ και το έθνος. Σας προκαλώ! Δεν σας φοβόμαστε, θα είμαστε πάντα ξανά στο γήπεδο! Το CHP θα γράψει ιστορία».

{https://twitter.com/MTanal/status/1655523840582119425?}

#CHP #ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ #ΓΡΑΦΕΙΑ #ΚΕΜΑΛ_ΚΙΛΙΤΣΝΤΑΡΟΓΛΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα
CHP,