Μητσοτάκης από Τήνο: «Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον»

Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον, τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Τήνο όπου βρίσκεται για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και τις εκδηλώσεις για την επέτειο του τορπιλισμού τού καταδρομικού «Έλλη».

Τις εορταστικές εκδηλώσεις από το νησί της Μεγαλόχαρης παρακολούθησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος με το καθιερωμένο μήνυμά του ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου

έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας.

«Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον. Η χώρα έχει ξεπεράσει τη δεκαετή κρίση και έχει κάθε δικαίωμα να ατενίζει το μέλλον με ελπίδα και αισιοδοξία» είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Σήμερα η σκέψη όλων των Ελλήνων είναι στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, σε όλους αυτούς που φροντίζουν ώστε όλοι εμείς να είμαστε ασφαλείς, που δίνουν τη ζωή τους στη μάχη με την πύρινη λαίλαπα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι «ήθελα ειδικά σήμερα να βρεθώ στην Τήνο 200 χρόνια μετά την εύρεση της θαυματουργής εικόνας», ενώ ολοκληρώνοντας τη δήλωσή του ευχήθηκε «σε όλους τους εορτάζοντες και εορτάζουσες όπως στη σύζυγό μου που γιορτάζει και αυτή, χρόνια πολλά. Χρόνια πολλά σε κάθε Έλληνα όπο και αν βρίσκεται. Σήμερα γιορτάζει όλος ο Ελληνισμός και όλη η Ορθοδοξία».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ρίψη στεφάνου στον υγρό τάφο του καταδρομικού «Έλλη» που τορπίλισαν πριν από 83 χρόνια ιταλικά υποβρύχια, όταν στις 15 Αυγούστου 1940 το χτύπησαν παίρνοντας στον υγρό τάφο του Αιγαίου αξιωματικούς και ναύτες. Επίσης, έγινε κατάθεση στεφάνου στο μνημείο της «Έλλης» από τον Δήμο Τήνου και τιμητικοί κανονιοβολισμοί στο «Κανονάκι της Έλλης».

#ΚΥΡΙΑΚΟΣ_ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ #ΤΗΝΟΣ #ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΣ #ΚΟΙΜΗΣΗ_ΤΗΣ_ΘΕΟΤΟΚΟΥ #ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Μητσοτάκης, Τήνο, Έχουμε,mitsotakis, tino, echoume