Δημοσιεύθηκε το έμβλημα του Βασιλιά Καρόλου, βασίστηκε στην αγάπη του στη φύση

Το επίσημο έμβλημα του Βασιλιά Καρόλου, δημοσιεύθηκε από το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Το επίσημο έμβλημα, που θα χρησιμοποιηθεί για τους εορτασμούς, που θα συνοδεύσουν τη στέψη του Βασιλιά του Ηνωμένου Βασιλείου, Καρόλου, τον Μάιο αποκαλύφθηκε, με το σχέδιο να δίνει ένα νεύμα στην πολυετή περιβαλλοντική εκστρατεία του μονάρχη.

Το έμβλημα περιλαμβάνει χλωρίδα και από τα τέσσερα έθνη, που αποτελούν το Ηνωμένο Βασίλειο - το τριαντάφυλλο της Αγγλίας, το γαϊδουράγκαθο της Σκωτίας, τον νάρκισσο της Ουαλίας και το τριφύλλι της Βόρειας Ιρλανδίας, ως ένας

φόρος τιμής στην αγάπη του Καρόλου για τη φύση, ανέφεραν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Σχεδιάστηκε, επίσης, όπως μεταδίδει το Reuters για να χρησιμοποιεί το κόκκινο, το λευκό και το μπλε χρώμα της σημαίας της Ένωσης.

«Το σχέδιο εμπνεύστηκε από την αγάπη του βασιλιά Καρόλου για τον πλανήτη, τη φύση και τη βαθιά του ανησυχία για τον φυσικό κόσμο», είπε ο σχεδιαστής Jony Ive. «Το έμβλημα μιλά για τη χαρούμενη αισιοδοξία της άνοιξης και γιορτάζει την έναρξη αυτής της νέας Καρολαϊκής εποχής για το Ηνωμένο Βασίλειο».

Ο Κάρολος έγινε αυτόματα βασιλιάς 15 βασιλείων, συμπεριλαμβανομένων του Καναδά, της Νέας Ζηλανδίας και της Αυστραλίας, με το θάνατο της μητέρας του Βασίλισσας Ελισάβετ τον Σεπτέμβριο, αλλά η επίσημη στέψη του θα γίνει στις 6 Μαΐου στο Αβαείο του Γουέστμινστερ του Λονδίνου, σύμφωνα με μια παράδοση που χρονολογείται από περίπου 1.000 χρόνια. χρόνια.

Συνοδεύοντας τη λειτουργία, θα υπάρξουν εορτασμοί που θα περιλαμβάνουν παραδοσιακές πομπές, μια μουσική συναυλία στο Κάστρο του Ουίνδσορ, πάρτι στο δρόμο, σόου φωτός και εθελοντική κοινότητα, ανέφεραν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Charles's coronation emblem revealed, showing British king's love of nature https://t.co/yGja4vNSbp pic.twitter.com/41Ew97uA4K

Reuters (@Reuters) February 11, 2023

#ΒΑΣΙΛΙΑΣ_ΚΑΡΟΛΟΣ #ΕΜΒΛΗΜΑ #ΗΝΩΜΕΝΟ_ΒΑΣΙΛΕΙΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Δημοσιεύθηκε, Βασιλιά Καρόλου,dimosiefthike, vasilia karolou