«Αποχαιρέτα» τα λευκά και τα pastel, τα 4 χρώματα που βγαίνουν από τη μόδα το 2023

4 αποχρώσεις που θα είναι out of trends το 2023 στο μπάνιο σου!

Αν και δεν συμβουλεύω κανέναν να ακολουθεί τυφλά τις τάσεις τις μόδας, το να προσέχουμε ποια είναι τα tremds σε μόδα, ομορφιά και φυσικά στη διακόσμηση είναι κάτι που όλες λίγο πολύ το έχουμε ανάγκη. Ποια γυναίκα εξάλλου δεν ξεφυλλίζει ένα ωραίο περιοδικό γεμάτο stylish προτάσεις όταν το βρίσκει μπροστά της ή δεν χαζεύει στα μεγαλύτερα deco sites του κόσμου;

Έλα, όλες το κάνουμε κι ας μην υιοθετούμε

κάθετι από αυτά που επιτάσσουν οι τάσεις. Και όταν λέμε τάσεις στη διακόσμηση αναφερόμαστε σε όλους τους χώρους του σπιτιού, όπως είναι και το μπάνιο μας.

Σήμερα θα σου μιλήσω για τα χρώματα στους τοίχους του μπάνιου μας που σύμφωνα με τους interior designers παγκοσμίως τείνουν να εκλείψουν τη νέα χρονιά. Φυσικά και θα υπάρχουν στην αγορά όμως το 2023 δεν θα είναι τόσο διαδεδομένα.

Γενικά, τα χρώματα μπάνιου που επιλέγουμε δεν τείνουν να είναι αμφιλεγόμενα ή περιπετειώδη όπως για παράδειγμα συμβαίνει με άλλα μέρη του σπιτιού.

Όμως, ακόμη και οι πιο ασφαλείς αποχρώσεις μπορεί μοιάζουν το 2023 πιο «αδύναμες», με το λευκό να είναι ένα από αυτά. Και παρόλο που εξακολουθούμε να επιλέγουμε (βάζω και τον εαυτό μου μέσα σε αυτό) το λευκό για το μπάνιο μας, το επόμενο έτος ίσως θα θελήσουμε να γνωρίσουμε νέα πιο τολμηρά χρώματα και επιλογές.

Γιατί φεύγουν αυτά τα χρώματα από τη μόδα; Μα γιατί πολύ απλά …πολυφορέθηκαν! Διαβάστε περισσότερα στο Theissue.gr.

#ΜΠΑΝΙΟ #ΧΡΩΜΑΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα