Ανατριχιαστικό ντοκουμέντο από την πρώτη απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον της Τζωρτζίνας, τι έλεγε η Ρούλα Πισπιρίγκου (βίντεο)

Συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο για την υπόθεση στην Πάτρα με... πρωταγωνίστρια τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τα όσα έλεγε ενώ ήταν δίπλα στη Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο.

«Μην αναζητήσει κανείς τον άνθρωπο που μου έδωσε αυτό το ντοκουμέντο. Μην τολμήσει και την απειλήσει κανείς. Είναι πολύ σοβαρό αυτό το στοιχείο και, όταν κάποιος ανήκει στο φιλικό περιβάλλον φροντίζει έναν άνθρωπο που χάνει τα παιδιά του και βλέπει να υποφέρει, όταν αρχίζει και βλέπει περίεργα πράγματα και φτάνουμε σε αυτή την εξέλιξη τότε

μιλάει.

Γιατί αν δεν μιλήσει, θα είναι σαν να συγκαλείπτει ένα έγκλημα άγριο» τόνισε η Αγγελική Νικολούλη πριν την προβολή του αποσπάσματος στο «Φως στο Τούνελ».

Στο ηχητικό ντοκουμέντο της εκπομπής ακούγεται η Ρούλα Πισπιρίγκου να μιλάει ενώ πλάι της «χτυπάει» το μηχάνημα και η καρδιά της μικρής Τζωρτζίνας.

«Μόλις πήγαμε να φύγουμε, είδαν μια κρίση πάλι με εμετό και την έκανε πάλι λίγο πριν. Βήχει και της έρχεται εμετός, δεν βγάζει τίποτα και θα την κρατήσουν μέσα να την ψάξουν κι άλλο. Αυτοί δεν ξέρουν τι ψάχνουν και έρχονται και με κοιτάνε με ένα βλέμμα της αγελάδας, το ηλίθιο» ανέφερε, μέσα σε όλα, η Ρούλα Πισπιρίγκου.

{https://www.youtube.com/watch?v=eRvyrXDzRP8}

Από εκεί και πέρα, στο φως της δημοσιότητας, ήρθαν και διαδικτυακές συνομιλίες της Ρούλας Πισπιρίγκου με φίλες της για τον σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, και πατέρα των τριών νεκρών κοριτσιών.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ισχυρίστηκε πως «θα έπρεπε να διακόψει την τέταρτη εγκυμοσύνη της, καθώς οι γιατροί δεν είχαν βρει ακόμα το "φονικό" γονίδιο».

Είχε γράψει σε μηνύματα: «Θα το ρίξω το παιδί γιατί γενετικά δεν μπορώ να το αφήσω. Οι γιατροί μού είπαν ότι θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα, οπότε δεν γίνεται να συνεχιστεί. Όταν βρουν το γονίδιο και θέλω, να μπορούν να δώσουν αγωγή για να βγει υγιές. Το καλύτερο είπαν είναι αυτό, δυστυχώς…».

Πάντως, φαίνεται από τις διαδικτυακές συνομιλίες της ότι μεγάλη έγνοια της ήταν ο Μάνος Δασκαλάκης. Η ίδια είχε γράψει -μεταξύ άλλων- σε φίλες της: «Κορίτσια, είμαι χωριό πάλι. Άρχισε αυτός το πρωί τα Ρώσικα πάλι, ότι θα φύγει και τα λοιπά και πήρα τη μικρή. Να σηκωθεί να φύγει να ηρεμήσουμε επιτέλους. Να ζήσω και εγώ το πένθος μου με εσάς μαζί να τελειώνουμε. Σε δύο μέρες θα έχει πάρει τα πράγματά του…».

{https://www.youtube.com/watch?v=0siT2vRO6To}

Εξάλλου, υγειονομικός του νοσοκομείου έδωσε λεπτομέρειες και για δεύτερη απόπειρα της Ρούλας Πισπιρίγκου να σκοτώσει τη μικρή Τζωρτζίνα, μόλις μία ημέρα μετά την πρώτη κρίση.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 10 Απριλίου γύρω στα μεσάνυχτα, η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται ότι προσπάθησε για δεύτερη φορά να κόψει το νήμα της ζωής του παιδιού της. Η άμεση επέμβαση των γιατρών έσωσε την Τζωρτζίνα. Αποκαλυπτική είναι η σχετική μαρτυρία που ακούστηκε στο «Τούνελ».

«Της χορηγήσαμε οξυγόνο και ουσιαστικά συνήλθε από μόνη της. Αν δεν είχαμε κινηθεί έγκαιρα, αυτή η δύσπνοια που εμφάνισε, θα μπορούσε να οδηγήσει και σε κάτι σοβαρότερο ακόμα και πνευμονική συμφόρηση».

Για τη Ρούλα, που ρωτούσε στον αέρα της εκπομπής το λόγο που ήταν τόσο ανεβασμένα εκείνη την νύχτα τα λευκά αιμοσφαίρια της κόρης της, ο μάρτυρας ανέφερε πως κάτι τέτοιο συνέβη επειδή το παιδί βρισκόταν σε στρεσογόνο κατάσταση.

«Εμείς ιατρικώς σκεπτόμενοι το αντιμετωπίσαμε. Δεν μας πέρναγε τότε από το μυαλό πως κάτι άλλο συμβαίνει. Η ακτινογραφία δεν ήταν εντελώς καθαρή. Ήταν “φορτωμένη” όπως λέμε στη γλώσσα μας. Σε αυτό το επεισόδιο ήταν πάλι μπροστά η μητέρα. Το βράδυ της Κυριακής έγινε το σοβαρότερο που οδήγησε στην ανακοπή και στην τετραπληγία αφού η μητέρα καθυστέρησε να ειδοποιήσει τους γιατρούς.

Με την εικόνα που έχουμε πλέον, μπαίνουν όλα στο κάδρο. Είδαμε ένα παιδί που δεν μιλούσε. Ήταν ζωηρό, αλλά μαγκωμένο. Μαζεμένο. Πρέπει να έβλεπε τον θάνατό της», κατέληξε ο μάρτυρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα