Αλβανία εκλογές: Ελληνίδα ομογενής καταγγέλλει πιέσεις για να ισχυριστεί ότι χρηματίστηκε από τον Μπελέρη

Μια Ελληνίδα ομογενής στην Αλβανία καταγγέλλει πως η αστυνομία της ζήτησε να ισχυριστεί ότι η ίδια χρηματίστηκε από τον Φρέντη Μπελέρη, που έχει προφυλακιστεί μετά από απόφαση του δικαστηρίου.

Μια καταγγελία που έγινε σε αλβανικά μέσα είδε το φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, μια Ελληνίδα ομογενής δήλωσε σε αλβανικά μέσα πως την ημέρα που συνελήφθη ο υποχψήφιος

δήμαρχος Χειμάρρας Φρέντης Μπελέρης, την άρπαξαν κρατικοί αστυνομικοί της Αλβανίας και την οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της Αυλώνας. Εκεί -πάντα σύμφωνα με την ίδια καταγγελία- της ζήτησαν να αποδεχθεί ότι η ίδια χρηματίστηκε από τον Μπελέρη, προκειμένου να «πουλήσει» την ψήφο της. Η ίδια καταγγέλλει κλίμα εκφοβισμού ενώ την καταγγελία της επιβεβαίωσε -σύμφωνα με την ΕΡΤ- ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ, Βαγγέλης Ντούλες.

Οι πολίτες προσέρχονται από το πρωί για να αναδείξουν τους νέους δημάρχους στην Αλβανία σήμερα (14/05) με τον υποψήφιο για το Δήμο Χειμάρρας, Φρέντυ Μπελέρη, να παραμένει υποψήφιος στην περιοχή, αλλά μέσα από τη φυλακή. Επίσης, αναφέρονται προβλήματα στην εκλογική διαδικασία. Η πρέσβης της Ελλάδας στα Τίρανα, η οποία βρέθηκε το πρωί στις Δρυμάδες, διαπίστωσε ότι έλειπε μια σφραγίδα. Η εκλογική διαδικασία καθυστέρησε να ξεκινήσει και άρχισε στις 8 και μισή.

Ακόμη, Έλληνας βουλευτής της Χειμάρρας είπε ότι απουσίαζε η παρουσία των αστυνομικών στα εκλογικά κέντρα, αλλά και ότι υπάρχουν πάρα πολλά συγγενικά πρόσωπα από τον άλλον υποψήφιο δήμαρχο, που πιέζουν και εκφοβίζουν, όπως είπε ο ίδιος.

#ΑΛΒΑΝΙΑ #ΟΜΟΓΕΝΗΣ #ΕΛΛΗΝΙΔΑ #ΕΚΛΟΓΕΣ_ΑΛΒΑΝΙΑ #ΨΗΦΟΣ #ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ #ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ #ΦΡΕΝΤΙ_ΜΠΕΛΕΡΗΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Αλβανία, Ελληνίδα, Μπελέρη,alvania, ellinida, beleri