Ζήστε την απόλυτη εμπειρία των καλοκαιρινών σας διακοπών στο TRU Paradise Mykonos


Το νησί της Μυκόνου δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Η Μύκονος είναι κοσμοπολίτικη και γοητευτική, γραφική και σοφιστικέ... Είναι το summer icon island της Ελλάδας σε όλον τον κόσμο. Αποτελεί το όνειρο ξενοιασιάς κάθε ανθρώπου που απλά σκέφτεται την Ελλάδα.

Αυτό το όνειρο ξεκινάει στην πραγματικότητα από το TRU Paradise Mykonos. Εδώ γεννιέται το μοναδικό lifestyle που χαρακτηρίζει τη Μύκονο και την κάνει τον πιο αγαπημένο προορισμό του διεθνούς jet set. Το TRU Paradise Mykonos είναι ο πρώτος αυθεντικός High Society προορισμός και υπόσχεται νύχτες που θα γράψουν ιστορία.

ΤΟ TRU Paradise Mykonos γεννήθηκε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο για να γράψει την επόμενη σελίδα στην ιστορία της διασκέδασης και του αυθεντικού ελληνικού hot summer! Το TRU Paradise Mykonos θέτει νέα standards για το τι είναι “True Mykonos summer experience”.

Στο TRU Paradise Mykonos το πάρτι δεν σταματά ποτέ!

Για να απολαύσετε πραγματικά την luxury πλευρά της ζωής

Η πρώτη σας επιλογή είναι το TRU Paradise Mykonos. Σε έναν πλήρως ανανεωμένο χώρο, θα ανακαλύψετε τον πραγματικό μυστικό παράδεισο της Μυκόνου. Στο TRU Paradise Mykonos σας περιμένει μια πραγματική αποκάλυψη, σε 1200 τμ πραγματικού ξύλινου καταστρώματος, διαμορφωμένου σε τέσσερα επίπεδα με μοναδικό αρχιτεκτονικό στιλ που επιτρέπει να είστε στο κέντρο της διασκέδασης, με πρόσβαση στη πισίνα και ταυτόχρονα να χαρείτε VIP ιδιωτικότητα υψηλού επιπέδου!

Ο πραγματικά μαγικός χώρος φιλοξενεί γιορτές που γράφουν ιστορία και πάρτι φτιαγμένα από το υλικό του ονείρου! Αν θέλετε να νιώσετε τι σημαίνει πραγματικά Mykonos by Night, αν θέλετε να γίνετε μέλος της VIP κοινότητας που πρωταγωνιστεί στην καλοκαιρινή ζωή, ελάτε στο TRU Paradise Mykonos. Εδώ γράφεται το μελλον της διασκέδασης.



Ανακαλύψτε το hot summer spot της Μυκόνου, το TRU Paradise Mykonos στην περιοχή Καλαμοπόδι ή αλλιώς παραλία Paradise, στην μαγεμένη νότια Μύκονο. Το TRU Paradise Mykonos θα σας αποπλανήσει με την αισθητική του και την αυθεντικότητά του. Εδώ θα έχετε τη δυνατότητα να ζήσετε την Μυκονιάτικη φιλοξενία αλλά και να απολαύσετε κουζίνα υψηλού επιπέδου και κομψή κουλτούρα κοκτέιλ.



Το Tru Paradise Mykonos είναι το απόλυτο VIP Beach Club του νησιού. Απολαύστε VIP ξαπλώστρες και κρεβάτια, γεύσεις πολλών αστέρων, ποτά, ασύγκριτη εξυπηρέτηση, αποκλειστικά events και πολλά ακόμη…





Στο Tru Paradise Mykonos το φαγητό δεν είναι απλά ένα συνοδευτικό, είναι ένα σημαντικό συστατικό μιας εμπειρίας πολυτελείας. Απολαύστε τις δημιουργίες των εμπνευσμένων σεφ και νιώστε ένα άγγιγμα αισθησιακών γεύσεων. Αφεθείτε στις διεθνείς εμπειρίες γεύσεων με ένα Τεριγιάκι που γράφει ιστορία ή έναν «αυτοκρατορικό» Canadian Lobsteer “Belle Vue”. Όσο για τις μεθυστικές προτάσεις αφεθείτε στην γνώση και την εμπειρία των Bartender του Tru Paradise Mykonos, όπως κάνουν τόσες διασημότητες!



Διασκεδάστε μέχρι το πρωί κάνοντας φίλους από όλο τον κόσμο! Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο διοργανώνονται πολλά πάρτυ με πολλούς συμμετέχοντες ανεξαρτήτου ηλικίας! Η σαμπάνια ρέει άφθονη και η ζωή στη Μύκονο βρίσκει στο TRU Paradise Mykonos το απόλυτο καλοκαιρινό της πρόσωπο. Διάσημοι DJs κι συγκροτήματα θα χαρίσουν λαμπερές βραδιές που θα θέλετε να τις έχετε στις αναμνήσεις σας αφού θα είναι talk of the town! Ο Will Sparks στα decks, οι Bingo Players & Alison Wonderland – όλοι θα είναι εκεί, στα μοναδικά VIP events που θα φωτίσουν τις μοναδικές νύχτες του Tru Paradise Mykonos. Εσείς που θα είστε; Στο Tru Paradise Mykonos χτυπάει η καρδιά του καλοκαιριού, στο hot bit της μουσικής.



Και μην ξεχάσετε να μοιραστείτε την εμπειρία σας με τους φίλους στα social media!

Για πληροφορίες/κρατήσεις: +30 694 980 2000.

http://truexperience.com/contact.html

Keywords
Τυχαία Θέματα