"Αδειάζει" (και πάλι) την Αριστερά ο Χρυσόγονος: Δεν έχουμε συμφωνία


Πιστός στην κριτική που ασκεί κατά της κυβέρνησης εμφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης ο Κώστας Χρυσόγονος, που δήλωσε στον ΑΝΤ1 πως «δεν έχουμε συμφωνία με τους δανειστές, έχουμε μια σύγκλιση απόψεων επί ορισμένων αρχών οι οποίες θα διέπουν τη συμφωνία, που θα γίνει και θα ψηφιστεί».

Σύμφωνα με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, «και όλα αυτά μέσα σε ένα πλαίσιο ότι τον Ιούλιο έχουμε πληρωμές 7,5 δισ. τοκοχρεολύσια τις οποίες δεν μπορούμε να τις

κάνουμε εξ ιδίων μέσων. Πρέπει να πάρουμε τη δόση μας». Επιπλέον τόνισε ότι «αν δεν δούμε ολοκληρωμένη συμφωνία, ό,τι και να λέμε είναι πρόωρο».

«Όσο η Ελλάδα είναι μια δοσομανής χώρα, άσπρη μέρα δεν πρόκειται να δούμε. Πρέπει να απεξαρτηθούμε από τον κρατικό δανεισμό», είπε ακόμα ο κ. Χρυσόγονος, συμπληρώνοντας ότι «πρέπει το φθινόπωρο του 2018, με το τέλος του τρέχοντος προγράμματος, να καταφέρουμε να βγούμε στις αγορές. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος. Όσο πας με το χέρι ανοιχτό και ζητάς δανεικά από άλλα κράτη θα σου επιβάλλουν επαχθείς όρους».

Αναφορικά με την στάση του Ευκλείδη Τσακαλώτου είπε ότι «υποθέτω ότι θα εμφανιστεί τις επόμενες ημέρες, ας μην μεγαλοποιούμε το ζήτημα, προς το παρόν υπήρξε ένα είδος συνέντευξης στην Εφημερίδα των Συντακτών. Ποτέ δεν ήταν λαλίστατος στα ΜΜΕ» είπε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα