Βραβείο καθηγητή Γερμανικών από τη γερμανική πρεσβεία


Θα απονεμηθούν τρία βραβεία και περισσότεροι έπαινοι στους διακριθέντες. Τα βραβεία είναι ένα πρόγραμμα επίσκεψης και παρακολούθησης μαθημάτων σε σχολείο της Γερμανίας από τη Γερμανική Παιδαγωγική Υπηρεσία Ανταλλαγών (PAD), ένα σεμινάριο επιμόρφωσης στη Γερμανία διάρκειας μίας εβδομάδας, επιχορηγούμενο από το Ινστιτούτο Γκαίτε Αθηνών (Goethe-Institut Athen), τεχνολογικός εξοπλισμός για τη διεξαγωγή του μαθήματος των Γερμανικών, καθώς και ενδιαφέρον διδακτικό υλικό για τη διαμόρφωση του.

Οι καθηγητές

καλούνται να επιλέξουν μόνοι τους το θέμα με το οποίο θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στην επιλογή των θεμάτων.

Η διδακτική εργασία, την οποία θα εκπονήσει ο εκπαιδευτικός με την τάξη του δημιουργικά, καινοτόμα και με πρωτοτυπία έχει σκοπό να δώσει στους μαθητές ένα ιδιαίτερο κίνητρο για την εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας και να βοηθήσει στην εμπέδωση και τον εμπλουτισμό των ήδη αποκτηθέντων γνώσεών τους.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προκήρυξη για το Βραβείο Καθηγητή Γερμανικών 2017, καθώς και το έντυπο αίτησης, βρίσκονται στην ιστοσελίδα της πρεσβείας.

Η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιότητας λήγει στις 31 Μαρτίου 2017. Η κατάθεση όλων των δικαιολογητικών πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά.

Τα βραβεία θα απονεμηθούν στη διάρκεια επίσημης τελετής της Πρεσβείας τον Ιούνιο του 2017.

Keywords
Τυχαία Θέματα