"Βόμβες" Αλαφούζου: "Ο ΠΑΟΚ μας έκλεψε - Ο Σαββίδης είναι ξενόφερτος κίνδυνος"


Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Ο ΠΑΟΚ έκλεψε Κύπελλο και πρωτάθλημα απ' τον Παναθηναικό, ο κ. Ιβιτς έπαιξε θέατρο, μίλησα με γιατρούς του Ευαγγελισμού, υπάρχει δικογραφία σε εξέλιξη που άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν ασκήσει βία σε αλλες ομάδες

για αποτελέσματα.

Προσπαθήσαμε κ βρήκαμε τον άνθρωπο που πέταξε την μπύρα, παρ ολα αυτα η αθλητική δικαιοσύνη μας τιμώρησε με τη μεγιστη τιμη, σε αντιθεση με άλλους δεν εχουμε σχέση με δικαιοσυνη. Σημερα παίξαμε χωρίς να ξερουμε τι γίνεται με τις ποινες του τελικου.

Οι αθλητικοί δικαστές πιστεύω έπαιξαν κάποια παιχνίδια, θα κινηθούμε νομικά. Έχω ηττηθεί στις προσπάθειές μου, δεν θα παρατήσω τον Παναθηναϊκό, αλλά θα μείνω πιο πίσω και θα ασχοληθώ με το παρασκήνιο.

Δεν καταλαβαίνω που ξεκινάει ο κ. Σαββίδης και που τελειώνει και γιατί έχει ταυτιστεί τόσο πολύ με την κυβέρνηση, την οποία καταγγέλουμε οτι έχει σχέση με τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο. Αυτό που έκανε ο κ. Σαββίδης όλο αυτό το διάστημα είναι ύβρις και ακολούθησε η νέμεσις. Δεν ξέρω γιατί κόπτεται τόσο πολύ για τον ελληνισμό ο κ. Σαββίδης. Θέλει να δημιουργήσει διχόνοια μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης; Τι θέλει να κάνει; Ο Παναθηναϊκός ποτέ δεν χρησιμοποίησε αθέμιτα μέσα. Ποτέ δεν έπιασε διαιτητές, δεν έκαψε αυτοκίνητα. Στην Ελλάδα έχουν ξεχάσει αρχές όπως το ευ αγωνίζεσθαι και τη δικαιοσύνη. Και αυτό που δεν αντέχουν άνθρωποι σαν τον κ. Σαββίδη είναι η αλήθεια. Έχουμε ένα καινούργιο μεγάλο κίνδυνο που είναι ξενόφερτος και φέρνει άλλα ήθη, που δεν έχουμε δει ξανά".

Όσο για τον Παναθηναϊκό, ανέφερε: "Μια πολύ καλη ενδεκάδα πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός και παιδιά απ' την ακαδημία. Έχουμε διαφθορά στην Ελλάδα και μεγάλη οικονομική διαφορά στην Ευρώπη. Η μόνη μας ελπίδα είναι να βγάλουμε παιδιά από τις ακαδημίες, όπως το 2004 που παιδιά του Παναθηναϊκού έγιναν πρωταθλητές Ευρώπης με την Εθνική".

Keywords
Τυχαία Θέματα