Τεράστιο "διπλό" με 3-2 του Παναθηναϊκού στην Τούμπα, άφησε δεύτερο τον ΠΑΟΚ


Τι κι αν έπαιζε με πολλά προβλήματα. Τι κι αγωνιζόταν με τα "δεύτερα". Τι κι αν τον είχαν όλοι ξεγραμμένο. Ο Παναθηναϊκός απέδειξε γιατί είναι μεγάλη ομάδα και νίκησε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 3-2 στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ. "Αυτοκτονία" για τον δικέφαλο, που έχασε το εισιτήριο για το Champions League.

Στο

20΄, ο Μπίσεσβαρ, με ένα άπιαστο σουτ έξω από την περιοχή του Βλαχοδήμου, έκανε το 1-0 κόντρα στη ροή του αγώνα. Ο Παναθηναϊκός, ωστόσο, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 27' με τον Κλωναρίδη να είναι ο σκόρερ.

Oι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Ενρίκε στο 55' και στο 68' πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον Ενρίκε έπειτα από τραγικό λάθος του Κουτρουμπή.

Ο Παναθηναϊκός ωστόσο δεν τα παράτησε, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 79' με τον Λουντ και στο 94' ο Μολίνς διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Μπρκιτς, Κίτσιου, Κρέσπο, Πούγγουρας, Λέοβατς, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Ενρίκε (Κάνιας 77΄), Μπίσεσβαρ, Ουάρντα (Χαρίσης 88΄), Πρίγιοβιτς (Κουλούρης 66΄).

Παναθηναϊκός (Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Χουλτ, Κουλιμπαλί (Ευαγγέλου 42΄), Κουτρουμπής, Κουρμπέλης, Μαρινάκης, Ρέις (Χατζηγιοβάνης 48΄), Κλωναρίδης (Πίσπας 87΄), Βιγιαφάνιες, Λουντ και Μολίνς

Keywords
Τυχαία Θέματα