Εξελίξεις: Βεντέτα η δολοφονία στον Γέρακα - Τον εκτέλεσε για να εκδικηθεί για τον θάνατο του παιδιού του


Το σενάριο της βεντέτας που εξαρχής ερευνούσε η Ασφάλεια Αττικής για την εκτέλεση, με πέντε σφαίρες, του 60χρονου Μανούσου Ριτζάκη, στις 15 Ιουλίου στον Γέρακα Αττικής, επιβεβαιώθηκε από την έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων Kατά Ζωής, σύμφωνα με επίσημες ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ..

Η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει το δολοφόνο του άνδρα, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον πατέρα του νεαρού που είχε δολοφονήσει ο γιος του 59χρονου στις 8 Μαΐου 2016 στην περιοχή Άγιος Πέτρος της Πεντέλης για την οποία και συνελήφθη.

Ο

59χρονος, που ήταν συνταξιούχος είχε παρκάρει το όχημά του στην συμβολή της Λεωφόρου Μαραθώνος με τη Λεωφόρο Σπατών, είχε περάσει στην απέναντι πλευρά του δρόμου για να κάνει κάποια ψώνια και την ώρα που επέστρεψε στο αμάξι του, ο δράστης τον πυροβόλησε τέσσερις φορές σύμφωνα με την ιατροδικαστή στο κεφάλι και στην ωμοπλάτη.

Σε βάρος του 49χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και αναμένεται να μεταφερθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί.

Ο Μανούσος Ριτζάκης

Πώς έγινε το έγκλημα

Ο 59χρονος Μανούσος Ριτζάκης βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου της 15ης Ιουλίου νεκρός από σφαίρες μέσα στο αυτοκίνητό του στη Λεωφόρο Μαραθώνος και Σπάτων. Λίγες ώρες πριν, και συγκεκριμένα λίγο πριν τις 13:00, ο Μανούσος Ριτζάκης είχε σταθμεύσει στο συγκεκριμένο σημείο προκειμένου να ψωνίσει από κοντινό κρεοπωλείο. Επιστρέφοντας, και μέσα στο όχημά του, δέχτηκε τέσσερις σφαίρες, στο λαιμό, τη μασχάλη και την ωμοπλάτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα