Τσιγκρίνσκι: ''Τότε θα επιστρέψω στην αγωνιστική δράση''


Στην ΑΕΚ περιμένουν πως και πως την επάνοδο του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στους αγωνιστικούς χώρους, καθώς πρόκειται για ένα έμπειρο και πολύτιμο μέλος της ενδεκάδας.

Ο Ουκρανός μίλησε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων για τον τραυματισμό του αλλά και τα συναισθήματά που είχε βλέποντας εαυτόν εκτός από ιδιαίτερα ματς, όπως αυτά με τη Μίλαν.Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην πορεία της αποθεραπείας του, αποκαλύπτοντας το διάστημα το οποίο χρειάζεται για να ετοιμαστεί απόλυτα και να πραγματοποιήσει την επιστροφή του.

''Φυσικά και νοιώθω περίεργα, ειδικά

στα μεγάλα ματς όπως ήταν τα δύο με τη Μίλαν. Ολη τη χρονιά παλεύαμε για να μας δοθεί η ευκαιρία να παίξουμε τέτοιους αγώνες, με την ΤΣΣΚΑ με τη Μπριζ. Η προσπάθειά μας είχε στόχο τους ομίλους του Europa League και ασφαλώς τώρα που τα καταφέραμε, μακάρι να μπορούσα κι εγώ να είμαι παρών. Δεν θα έλεγα ότι είμαι στενοχωρημένος, αφού το πρώτο που με ενδιαφέρει είναι να βλέπω την ομάδα να κερδίζει κι αφού τα καταφέρνει, όλα δείχνουν ότι το ευρωπαϊκό μας ταξίδι θα διαρκέσει περισσότερο. Αρα θα έχω κι εγώ τη δυνατότητα να παίξω. Τα πράγματα πάνε καλά. Η αποθεραπεία μου εξελίχθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Πιστεύω πως σε δέκα ημέρες, μάξιμουμ δύο εβδομάδες, θα είμαι στο 100% για να αγωνιστώ ξανά. Αρα μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, θεωρώ πως θα είμαι εντάξει''

Keywords
Τυχαία Θέματα