Νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα από τη βιαιότητα χρυσαυγιτών κατά της Κουνιάκη

Η Ευγενία Κουνιάκη, μέλος της ομάδας των συνηγόρων Πολιτικής Αγωγής των Αιγύπτιων αλιεργατών, ξυλοκοπήθηκε από τους χρυσαυγίτες στο πρόσωπο, την Τετάρτη, έξω από το Εφετείο.

Δείτε επίσης: Επίθεση χρυσαυγιτών σε δικηγόρο της Πολιτικής Αγωγής έξω από το Εφετείο (εικόνες – video)

H «Εφ.Συν.» δημοσιεύει νέες φωτογραφίες, οι οποίες αποτυπώνουν τη βιαιότητα με την οποία οι χρυσαυγίτες επιτέθηκαν στην Ευγενία Κουνιάκη, την ώρα που κατέβαινε από το τρόλεϊ προκειμένου να εισέλθει στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

«Θεωρούσα

πως δεν υπήρχε περίπτωση να μας χτυπήσουν, επειδή ήμασταν έξω από το Εφετείο και δεν θα είχαν το θράσος να το κάνουν», είχε δηλώσει η κ. Κουνιάκη.

Προκλητικοί οι χρυσαυγίτες

Μετά την επίθεση οι χρυσαυγίτες δεν σταμάτησαν τις προκλητικές τους αναρτήσεις, επιβραβεύοντας την επίθεση στη δικηγόρο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η χρυσαυγίτισσα Σκορδέλη η οποία έγραψε: «Συναγωνιστές μου σας ευχαριστώ από καρδιάς για την Κουνιάκη».

Δείτε επίσης: Προκλητική ανάρτηση της χρυσαυγίτισσας Σκορδέλη για την επίθεση στη δικηγόρο Ευγενία Κουνιάκη

Παρούσα στη δίκη η Ευγενία Κουνιάκη την Παρασκευή

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Εφ.Συν.» η Ευγενία Κουνιάκη ήταν παρούσα στη δίκη της Χρυσής Αυγής, χθες, Παρασκευή. Η δικάσιμος έκλεισε με την προσπάθεια της υπεράσπισης να υπονομεύσει τη διαδικασία κατάθεσης των προστατευόμενων μαρτύρων. Οι δικηγόροι των χρυσαυγιτών άκουσαν κάποια ηχώ της φωνής του μάρτυρα Α’, που κατέθετε με εμφανή καθυστέρηση της επιστροφής του ήχου και ξεσηκώθηκαν επιμένοντας ότι η διαδικασία είναι διαβλητή γιατί, λέει, υπάρχει και άλλο πρόσωπο στην αίθουσα του μάρτυρα.

Δείτε επίσης: Δίκη Χ.Α.: «Ο φάκελος της δολοφονίας Φύσσα, εστάλη στα γραφεία της Χ.Α. από την αστυνομία»

Και όταν η δικαστική και η εισαγγελική λειτουργός, που επέβλεπαν τη διαδικασία, διαβεβαίωσαν κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει άλλο πρόσωπο, οι υπερασπιστές των χρυσαυγιτών έκαναν ότι φεύγουν συντεταγμένα για να το μετανιώσουν και να ξαναγυρίσουν, όταν αντιλήφθηκαν ότι αν φύγουν δεν θα έχουν το δικαίωμα να κάνουν άλλες ερωτήσεις στον μάρτυρα.

Πηγή: efsyn.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα