Οπαδοί του ΠΑΟΚ στο ξενοδοχείο που μιλάει ο Μητσοτάκης - "Είναι καλύτερος ο Μαρινάκης;" του φώναξαν (pic &vid)


Το είπαν και το... έκαναν. Οπαδοί του ΠΑΟΚ ετοιμάζουν μηχανοκίνητη πορεία αυτή την ώρα στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να βρεθούν έξω από ξενοδοχείο της πόλης στο οποίο μιλάει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Νωρίτερα είχε βγει η πληροφορία πως φίλοι της ομάδας θα διαμαρτυρηθούν για τις τελευταίες δηλώσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με τον ΠΑΟΚ

και τον Ιβάν Σαββίδη.

Τα μέτρα ασφαλείας έξω από το ξενοδοχείο είναι δρακόντεια και η περιοχή γύρω απ' αυτό έχει κατακλυστεί από δυνάμεις και κλούβες των ΜΑΤ.

Είναι χαρακτηριστικό πως όποιος προσπαθεί να πλησιάσει στην περιοχή, περνάει από σωματικό έλεγχο από ανθρώπους της ασφάλειας που βρίσκονται... παντού.

"Είναι καλύτερος ο Μαρινάκης;"

Παρά τα ισχυρά μέτρα ασαφαλείας, κάποιοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, δίχως να φέρουν διακριτικά πέρασαν τον έλεγχο της αστυνομίας και ένας εξ' αυτών επιτέθηκε φραστικά στον αρχηγό της ΝΔ, την ώρα που αυτός έφτασε στο ξενοδοχείο κάτω από αυξημένα μέτρα προστασίας.

Ο εξαγριωμένος οπαδός προσπάθησε να τον προσεγγίσει, φωνάζοντας: "Είναι καλύτερος ο Μαρινάκης από τον Σαββίδη;" Κάπου εκεί άτομα της ασφαλείας του Μητσοτάκη επενέβησαν και τον απομάκρυναν από το σημείο, με τον ίδιο αμέσως μετά να καταγγέλει στα κανάλια που ήταν έξω από το ξενοδοχείο πως τον πηγαίνουν σε κοντινό αστυνομικό τμήμα για να συλληφθεί.





Keywords
Τυχαία Θέματα