Φήμες για παρουσία φίλων του ΠΑΟΚ στην ομιλία Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη


Στο ξενοδοχείο «Porto Palace» της Θεσσαλονίκης μιλάει αυτή την ώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, οπαδοί του ΠΑΟΚ ετοιμάζονται να μαζευτούν έξω απ' αυτό για να διαμαρτυρηθούν για τις τελευταίες δηλώσεις που έχει κάνει για την ομάδα τους και τον Ιβάν Σαββίδη.

Χθες πάντως ο πρόεδρος της ΝΔ

θέλοντας να ρίξει τους τόνους, είχε σχολιάσει στην ιστοσελίδα voria.gr πως: «Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι είναι άλλο πράγμα το ποδόσφαιρο και άλλο η πολιτική και η υποχρέωση υπεράσπισης του δημοσίου συμφέροντος, δηλαδή του συμφέροντος των πολιτών.

Ο ΠΑΟΚ ήταν, είναι και θα είναι μια μεγάλη και ιστορική ομάδα που υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει, πάνω από επιχειρήσεις, πάνω από τα κόμματα και πάνω από τις κατά καιρούς διοικήσεις της. Είναι μια ομάδα ταυτισμένη με τη Θεσσαλονίκη μας, τη Μακεδονία μας και οι επιτυχίες της στις διεθνείς διοργανώσεις μας κάνουν όλους περήφανους.

Ως φίλαθλος χαίρομαι να βλέπω τις ομάδες της Βορείου Ελλάδας να πηγαίνουν καλά γιατί αυτό δίνει ομορφιά στον αθλητισμό. Κατήγγειλα την Κυβέρνηση για την υποβάθμιση του Κοινοβουλίου με εισαγωγή άσχετων τροπολογιών σε άσχετα νομοσχέδια, όπως και για την απόπειρά της να υφάνει διαπλοκή στα μέτρα της, στα Μ.Μ.Ε. που ξεκίνησε με τον αντισυνταγματικό «νόμο Παππά» και συνεχίζεται.

Εμείς στηρίζουμε την υγιή επιχειρηματικότητα, χωρίς διακρίσεις και διαχωρισμούς. Και αυτό θα κάνουμε αύριο ως Κυβέρνηση. Θα πάρουμε μέτρα και θα προωθήσουμε μεταρρυθμίσεις που θα συμβάλουν σε μια νέα άνθηση της επιχειρηματικότητας στον τόπο μας.

Μόνο έτσι, άλλωστε, θα υπάρξουν νέες θέσεις εργασίας και νέος εθνικός πλούτος. Για όλους τους Έλληνες. Θέλουμε, όμως, να υπάρχουν και να εφαρμόζονται για όλους κοινοί κανόνες. Δεν πιστεύω ότι οι συνταξιούχοι της Θεσσαλονίκης, οι άνεργοι, οι επαγγελματίες θέλουν να πληρώνουν εκείνοι τους τεράστιους φόρους και να χαρίζονται πρόστιμα σε μεγάλους επιχειρηματίες με αντάλλαγμα προκλητική πολιτική στήριξη στην κυβέρνηση. Οι νόμοι και οι κανόνες πρέπει να τηρούνται. Άλλο η υγιής επιχειρηματικότητα και άλλο η διαπλοκή. Στην πρώτη θα σταθούμε αρωγοί, στη δεύτερη θα είμαστε απέναντί της. Είμαστε και θα είμαστε απέναντι σε κάθε διαπλοκή. Και αυτό οφείλουν να το αντιληφθούν όλοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα