Θρίλερ με τον Γιώργο Δώνη: Η εξαφάνιση και ο εντοπισμός στο Ντουμπάι


Συγκεκριμένα υπήρξε εξαφάνιση του Δώνη, ο οποίος επέστρεφε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και εν τέλει βρέθηκε στο... Ντουμπάι, εκεί που ήταν προπονητής μέχρι πρότινος.

Τι ακριβώς συνέβη; Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα www.sdna.gr, ο Έλληνας τεχνικός βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη τις προηγούμενες μέρες και μάλιστα είδε και

την εθνική ομάδα των Ελπίδων κόντρα στην Ουγγαρία, όπου αγωνίστηκε και ο γιος του Τάσος. Γύρω στις 8 το βράδυ στις 22 Μαρτίου αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη με ένα Land Rover που έφερε γαλλικές πινακίδες με προορισμό την Αθήνα.

Γύρω στα μεσάνυχτα ο Δώνης επικοινώνησε με την οικογένεια του και τους ενημέρωσε ότι σε περίπου 10-15 λεπτά θα έφτανε σπίτι. Ωστόσο, δεν εμφανίστηκε ποτέ και τα ίχνη του χάθηκαν.

Λίγες ώρες μετά το παιχνίδι με τους Ούγγρους, ο Τάσος Δώνης ζητά από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Αντώνη Νικοπολίδη, να αποχωρήσει από την αποστολή επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Έτσι, δεν ταξιδεύει στην Πολωνία για το φιλικό της 28ης Μαρτίου.

Στις 23 Μαρτίου μέλη της οικογένειάς του εμφανίζονται στο αστυνομικό τμήμα της Κηφισιάς και δηλώνουν την εξαφάνιση του Έλληνα τεχνικού. Όπως συνηθίζεται σε ανάλογες περιπτώσεις, το σήμα για την εξαφάνιση διαβιβάζεται σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας, αλλά ταυτόχρονα και σε αστυνομικές αρχές του εξωτερικού.

Η αγωνία και η ανησυχία στα μέλη της οικογένειάς του ήταν έκδηλη, αλλά τελικά, περίπου 24 ώρες μετά τη δήλωση της εξαφάνισης του, δίνεται σήμα πως ο Δώνης εντοπίστηκε στο... Ντουμπάι.

Ο Έλληνας προπονητής επέστρεψε στην Ελλάδα, ωστόσο παραμένουν άγνωστοι οι λόγοι της μυστηριώδους εξαφάνισης του. Μένει να δούμε αν θα τοποθετηθεί και ο ίδιος γύρω από το θέμα.

Keywords
Αναζητήσεις
αντώνης δώνης εξαφάνιση
Τυχαία Θέματα