(Upd) Θεσσαλονίκη: Ασύλληπτη τραγωδία σε δυστύχημα με 4 νεκρούς ηλικίας 17-19 ετών (pics &vid)


Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα στον Εύοσμο όταν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν πέντε νεαρά άτομα προσέκρουσε σε τοίχο με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους οι τέσσερις επιβαίνοντες και να τραυματιστεί σοβαρά ένας.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Αναγεννήσεως και Σμύρνης όταν το αυτοκίνητο προσέκρουσε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους σε τοίχο στις 3:40 τα ξημερώματα της Τρίτης. Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική με τους άντρες της να ανασύρουν νεκρούς τέσσερις επιβαίνοντες.Πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα τα θύματα είναι νέοι ηλικίας 18 με 19 ετών, ενώ όπως μετέδωσε

η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου είναι μόλις 17 ετών και μέχρι στιγμής είναι άγνωστο αν είχε δίπλωμα οδήγησης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το πέμπτο άτομο που επιβίωσε της σύγκρουσης είναι τελικά ένας ακόμη νεαρός και όχι νεαρή όπως μεταδόθηκε τις πρώτες ώρες.

Ο νεαρός έχει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, και αιμάτωμα στον θώρακα και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Ο νεαρός είναι διασωληνωμένος και σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, ενώ οι γιατροί περιμένουν να παρέλθει το πρώτο 24ωρο προκειμένου να κάνουν εκτίμηση για την κατάσταση της υγείας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα παιδιά ήταν μαθητές του ΕΠΑΛ Ευόσμου. κάτοικοι της ίδιας γειτονιάς και φίλοι αδερφικοί από το δημοτικό σχολείο. Το αυτοκίνητο αφού βγήκε εκτός πορείας, προσέκρουσε σε τοίχο και στη συνέχεια έπεσε σε περίφραξη.

Οι αρχές διεξάγουν έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το δυστύχημα:

«Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (28-03-2017), στην περιοχή του Ευόσμου, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 17χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, προσκρούοντας αρχικά σε τσιμεντένιο κράσπεδο και στη συνέχεια σε τσιμεντένιο τοίχο περίφραξης, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του ανωτέρω οδηγού και τριών συνεπιβατών του (ημεδαποί ηλικίας 17,17 και 19 ετών), καθώς και τον σοβαρό τραυματισμό έτερου επιβάτη του οχήματος (17χρονος ημεδαπός). Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Τμήμα Τροχαίας Θεσσαλονίκης».

Στη Βουλή το πρωί, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τη μνήμη των νέων παιδιών που χάθηκαν.

Τι δηλώνει συμμαθητής του:

Συγκλονισμένοι είναι και οι συμμαθητές των παιδιών του τροχαίου δυστυχήματος. Ένας απ' αυτούς μίλησε στην κάμερα του Alpha Θεσσαλονίκης, λέγοντας μεταξύ άλλων πως ακούγονται πολλά, όπως ότι πετάχτηκε κάποιο ζώο στην πορεία του αυτοκινήτου.



Keywords
Τυχαία Θέματα