Γνωστός Έλληνας ποδοσφαιριστής έγραψε την Παρασκευή τι θα γίνει στο Survivor (pics)


Σχεδόν η... μισή Ελλάδα είχε μάθει χθες πολύ πριν δείξει ο ΣΚΑΪ το επεισόδιο του Survivor ποιοι θα είναι οι τέσσερις και όχι τρεις υποψήφιοι.

Η διαρροή ήταν μεγάλη και τα social media είχαν πάρει φωτιά, με κόσμο να... τσακώνεται για τα... spoiler γύρω από το παιχνίδι, όμως εντύπωση προκαλεί πως γνωστός Έλληνας ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται στην κυπριακή Ομόνοια

όχι μόνο τα ήξερε όλα, αλλά τα έγραψε και στο Instagram.

Πρόκειται για τον Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος από την περασμένη Παρασκευή κιόλας είχε ποστάρει στο Instagram τι θα γίνει και την Κυριακή, αλλά και τη Δευτέρα, όπως φαίνεται στη φωτογραφία απ' το προφίλ του.


Λίγο αργότερα, μάλιστα, μαθαίνοντας πως θα υπάρχει και τέταρτος υποψήφιος, πόσταρε πως αυτή θα είναι η Σάρα:




Μερικές ώρες αργότερα ήρθε και η επιβεβαίωση στους τηλεοπτικούς μας δέκτες! Η κάλπη έβγαλε τον Ορέστη και την Ελισσάβετ ως υποψήφιους, καθώς αμφότεροι συγκέντρωσαν τέσσερις ψήφους. Στη συνέχεια ο Κώστας Αναγνοστόπουλος (μισθοφόρος), ο οποίος είχε κερδίσει την ασυλία, πρότεινε τον Πάνο Αργιανίδη (μάνατζερ ράγκμπι), ενώ τέλος ο Mάριος, που και αυτός είχε κερδίσει την ασυλία, επέλεξε την Σάρα.

Προκαλεί εντύπωση, λοιπόν, από που γνωρίζει ο Σοϊλέδης όλες αυτές τις πληροφορίες, καθώς έπεσε σε όλες μέσα! Τα δημοσιεύματα από την Κύπρο πάντως κάνουν λόγο πως έχει δικό του άνθρωπο στον Άγιο Δομίνικο και έτσι μαθαίνει τι συμβαίνει στο Survivor.

Keywords
Τυχαία Θέματα