Τα γυαλιά ηλίου κάνουν τις γυναίκες πιο σέξι - Το λέει η επιστήμη (pics)

14:20 2/6/2017 - Πηγή: Pagenews

Οι γυναίκες αγαπούν τα γυαλιά. Άλλες προτιμούν έναν πολύ συγκεκριμένο σχέδιο που δεν το αλλάζουν με τίποτα και άλλες πειραματίζονται, αγαπώντας τις νέες τάσεις.

Σε όποια, όμως, κατηγορία και να ανήκετε, ένα είναι μόνο σίγουρο, οι γυναίκες είναι απίστευτα ακαταμάχητες, όταν φοράνε τα γυαλιά ηλίου τους. Και δεν είναι κάτι που βγάζουμε από το... κεφάλι μας, αλλά το λέει έρευνα.

Η Vanessa Brown, λέκτορας στο Πανεπιστήμιο του Nottingham Trent, πηγαίνοντας λίγο παρακάτω τον φάκελο «γυαλιά ηλίου», εξηγεί πως φακοί προσδίδουν συμμετρία στο πρόσωπό σας. Η συμμετρία είναι άκρως σημαντική, καθώς συνδέεται με την γενική αντίληψη περί του τι είναι αντικειμενικά όμορφο.

Όπως υποστηρίζει, τα γυαλιά ηλίου καλύπτουν ατέλειες γύρω από την περιοχή των ματιών, κάνοντας το πρόσωπο να φαίνεται πιο λείο και το σχήμα του προσώπου, πιο σμιλευμένο (και εσάς πιο μυστηριώδη, προσθέτουμε εμείς).

Όπως φαίνεται, λοιπόν, τα γυαλιά μας κάνουν να δείχνουμε σέξι, οπότε σας προτείνουμε γυαλιά που θα αγαπήσετε και θα κάνουν τους άλλους να σας κοιτούν στα... μάτια.

Γυαλιά για όλα τα γούστα με μοναδικό σχεδιασμό.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Workshop

Keywords
Τυχαία Θέματα