Τα δίνει όλα για την παραμονή Σίνγκλετον ο Παναθηναϊκός


Ο Αμερικανός φόργουορντ έκανε την διαφορά φέτος για το «τριφύλλι», προερχόμενος από την Λοκομοτίβ Κουμπάν, και «έβγαλε» τη σεζόν παίζοντας στα... κόκκινα σχεδόν σε όλη τη διάρκειά της.

Φυσικά, η προσφορά του εκτιμήθηκε από τους ανθρώπους των «πρασίνων», από την πλευρά των οποίων υπάρχει σαφής επιθυμία και ειλημμένη απόφαση να κρατήσουν τον παίκτη στην Ελλάδα. Έτσι, η οption ανανέωσης έχει ενεργοποιηθεί από το «τριφύλλι» και το ζήτημα

πλέον έχει περάσει στην πλευρά του Αμερικανού.

Η μοναδική πιθανότητα να φύγει ο Σίνγκλετον είναι να το κάνει για ομάδα του ΝΒΑ και το opt out του για να μετακομίσει στις ΗΠΑ λήγει στις 20/7. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού Superfoods φαίνεται πως έχουν αποφασίσει να περιμένουν ακόμη και μέχρι να εκπνεύσει η προθεσμία, αν δεν υπάρξουν εξελίξεις πιο πριν. Άλλωστε, ο Αμερικανός θα φύγει αν βρει πλήρως εγγυημένο συμβόλαιο.

Αν ο παίκτης συνεχίσει να φορά την πράσινη φανέλα, γεγονός που αποτελεί και επιθυμία του ίδιου αν δεν βρεθεί κάτι πολύ καλό στο ΝΒΑ, τότε αναμένεται να αποκομίσει κάτι περισσότερο από 1 εκατομμύριο δολάρια για την δεύτερη χρονιά του στην ομάδα.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα