Ο γιος του Γιώργου Παπανδρέου δουλεύει ως βελονιστής στην Κρήτη


Μπορεί να έχει σπουδάσει Οικονομικά και Κοινωνιολογία, μπορεί οι περισσότεροι συγγενείς του να έχουν ασχοληθεί με την πολιτική, ωστόσο ο ίδιος αγαπά κάτι διαφορετικό και αυτό είναι ο βελονισμός.

Ο λόγος για τον γιο του Γιώργου Παπανδρέου, τον Ανδρέα Παπανδρέου

Junior, ο οποίος έχει εγκατασταθεί στη Χερσόνησο του Ηρακλείου απ’ όπου και κατάγεται η αρραβωνιαστικιά του, κάνοντας κάτι που αγαπά.

Οπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», ο 37χρονος αποφάσισε να διευρύνει τις γνώσεις που είχε στον βελονισμό και τις εναλλακτικές θεραπείες.

Μετά το άνοιγμα που έκανε στις αρχές του χρόνου στο Αμμάν της Ιορδανίας, αποφάσισε να ασκήσει το επάγγελμα του βελονισμού. Μάλιστα, κάνει επισκέψεις κατ’ οίκον εφαρμόζοντας πρωτοποριακές μεθόδους.

Οι φίλοι και οι γνωστοί του τον περιγράφουν ως έναν άνθρωπο ήρεμο που αγαπά τον αθλητισμό, θέλοντας να μείνει μακριά από την πολιτική.

Ο ίδιος και η αρραβωνιαστικιά του, Πωλίνα Πατραμάνη, φαίνεται πως επιθυμούν να ζήσουν μια ήρεμη ζωή στο Ηράκλειο, έχοντας κοντά τους αγαπημένους τους ανθρώπους και περνώντας μαζί τους ευχάριστες στιγμές.

Keywords
Τυχαία Θέματα