Τα 8 πράγματα που μπορείς να κάνεις για να είσαι πιο στυλάτη!


Για να κερδίσεις το στοίχημα του στιλ δεν χρειάζεται παρά να βελτιώσεις κάποια πράγματα στις καθημερινές σου εμφανίσεις. Δεν χρειάζεται να επενδύσεις (μόνο) σε ακριβά κομμάτια, ούτε να καταφεύγεις σε αλόγιστες αγορές. Πρέπει να μάθεις να επενδύεις «στρατηγικά» και να προσέχεις λεπτομέρειες στους συνδυασμούς, που πιθανότατα σου στερούν πόντους από την εμφάνισή σου χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι.

Ιδού, τι πρέπει να προσέξεις:

1-Φρόντισε τα ρούχα που φοράς να κολακεύουν τη σιλουέτα σου. Η κακή εφαρμογή, αλλά και τα κομμάτια που τονίζουν τα «αδύναμα» σημεία σου, λειτουργούν αρνητικά

για το look σου.

2- Δώσε έμφαση σε κλασικά looks και επένδυσε σε κλασικά κομμάτια. Όσο και να σ’ ενδιαφέρουν τα trends, το να «τρέχεις» διαρκώς από πίσω τους – ιδίως, αν δεν είσαι fashion blogger- ίσως να σε βγάλουν από τη σωστή κατεύθυνση.

3-Τα ουδέτερα και κλασικά χρώματα, όπως το μαύρο, το γκρι, το καφέ, το μπλε, το λευκό, είναι ασφαλείς επιλογές και έχουν δοκιμασμένη αντοχή στη μόδα και στη ανεπιτήδευτη θυληκότητα. Κράτα τα έντονα χρώματα για τα αξεσουάρ σου, ενώ πρέπει να είσαι πολύ προσεχτική με συγκεκριμένα χρώματα όπως το κίτρινο, το έντονο πράσινο και το πορτοκαλί, καθώς «μπαινο-βγαίνουν» χωρίς προειδοποιήση στις τάσεις της μόδας.

4- Απέφυγε τα έντονα prints και τα busy υφάσματα ( π.χ. τα φτερά ή τα χλουδωτά) που χωρίς τον σωστό συνδυασμό του μπορούν να έχουν ως αποτέλεσμα ένα καθόλου στιλάτο σύνολο.

5-Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για να επενδύσεις σε ακριβά κομμάτια. Μπορείς να κάνεις καλές αγορές και με λιγότερα χρήματα, ενώ τα πιο φτηνά κομμάτια αναμεμειγμένα με ακριβά θα δώσουν ένα καλό αποτέλεσμα.

6- Φρόντιζε τα ρούχα σου να είναι καλοδιατηρημένα και καθαρά. Στιλ σημαίνει ρούχα που δείχνουν σαν καινούργια.

7- Μην κυκλοφορείς χωρίς να έχεις χτενίσει τα μαλλιά σου, υπάρχουν εξάλλου τόσα υπέρχα hair looks που μπορείς να πετύχεις με ελάχιστο κόπο και μόνη σου.

8- Ένα minimal μακιγιάζ, σε γήινους ή nude τόνους, είναι ό,τι χρειάζεσαι για να ολοκληρώσεις μια στιλάτη εμφάνιση.

Keywords
Τυχαία Θέματα