Στην τελική ευθεία του Έντι στον Ολυμπιακό (vid)


Άργησε λίγο ο Ολυμπιακός, αλλά τις τελευταίες μέρες πήρε φόρα και είναι πλέον έτοιμος να ολοκληρώσει το ρόστερ του. Πριν από δύο ώρες ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπράιαν Ρόμπερτς, και τώρα είναι στην τελική ευθεία να προσθέσει στο ενεργητικό του και τον Τζάρελ Εντι, τον παίκτη, που στην ουσία θα καλύψει το κενό του Ματ Λοτζέσκι.

Οι επαφές είναι σε προχωρημένο επίπεδο, και είναι πιθανό σε 2-3 μέρες να υπάρξει συμφωνία. Μετά από ενδελεχές ψάξιμο,

ο Γιάννης Σφαιρόπουλος επέλεξe, λοιπόν, τον Εντι, πάνω από όλα γιατί βλέπει στο πρόσωπό του (και δεν έχει άδικο) έναν τρομερό σουτέρ.

Ο 26χρονος Αμερικάνος γκαρντ-φόργουορντ δεν είδε το όνομα του στο ντραφτ του 2014, παρόλα αυτά μπόρεσε και έπαιξε στο ΝΒΑ. Πρώτα με τους Γουίζαρντς (26 ματς) και έπειτα, την χρονιά, που μας πέρασε, με τους Σανς (5 παιχνίδια). Το μεγαλύτερο χρόνο της επαγγελματικής του καριέρας τον έχει περάσει στο NBDL, στο θυγατρικό πρωτάθλημα του ΝΒΑ.

Τη σεζόν, που μας πέρασε, ο Εντι είχε 14.1 πόντους (41.5% 3π.), 3.9 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ κατά μέσο όρο στην αναπτυξιακή λίγκα του ΝΒΑ. Εχει βγει από το Βιρτζίνια Τεκ, εκεί, όπου υπήρξε συμπαίκτης με τον πρώην πλέον παίκτη του Ολυμπιακού και νυν της Βαλένθια, Ερικ Γκριν.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα