BMW X1: Νέες εκδόσεις με ευφυή δικτύωση!


Η BMW θα εμπλουτίσει τη γκάμα του δημοφιλούς SUV της, του X1 με ένα νέο τρικύλινδρο κινητήρα με ισχύ 140 ίππων. Στη νέα BMW X1 sDrive18i, ο τρικύλινδρος κινητήρας συνδυάζεται στάνταρ με 6 τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και προαιρετικά με Steptronic 7 σχέσεων με διπλό συμπλέκτη. Το compact

μοντέλο παντός εδάφους επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε 9,6 δευτ., πετυχαίνοντας μέση κατανάλωση 5,6 – 5,5 λίτρα/100χλμ.

Επίσης, η BMW X1 θα διατίθεται σύντομα και σε έκδοση sDrive20i με έναν εξελιγμένο τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα με μέγιστη ισχύ 192 ίππους.

Η ισχύς μεταφέρεται στους κινητήριους τροχούς μέσω ενός κιβωτίου 7 σχέσεων Steptronic με διπλό συμπλέκτη. Υπόσχεται σπορ επιδόσεις, όπου επιταχύνει από 0 στα 100 χλμ/ώρα σε 7,6 δευτ. Η κατανάλωση μικτού κύκλου είναι 5,9 – 5,8 λίτρα/100χλμ.

Παράλληλα, η BMW ενισχύει την πρωτοκαθεδρία της στον τομέα της ευφυούς δικτύωσης σε όλες τις κατηγορίες οχημάτων. Ο βασικός εξοπλισμός όλων των σημερινών μοντέλων BMW περιλαμβάνει τις Υπηρεσίες ConnectedDrive που επιτρέπουν, μεταξύ άλλων, τη χρήση του BMW Online και την ενσωμάτωση εφαρμογών Smartphone για πολυάριθμα, διαδικτυακά συστήματα ενημέρωσης/ ψυχαγωγίας και υπηρεσίες επικοινωνίας. Η νέα διάταξη μενού του iDrive Control Display διαθέτει μοντέρνα εμφάνιση και διαισθητική λειτουργία.

Το στοιχείο αυτό, όπως και η λειτουργία αφής για την κεντρική οθόνη θα διατίθεται για μοντέλα BMW – μεταξύ αυτών και των SUV BMW X1, BMW X5 και BMW X6. Το βασικό μενού του iDrive υποδιαιρείται τώρα σε έξι λειτουργικές περιοχές που απεικονίζονται σαν οριζόντια διατεταγμένα μπουτόν, κατανεμημένα σε δύο σελίδες της οθόνης. Ο οδηγός μπορεί να αλλάζει τη σειρά των μπουτόν.

Το καθένα δείχνει κινούμενα γραφικά σε live mode. Για παράδειγμα, ο πιο πρόσφατα επιλεγμένος ραδιοφωνικός σταθμός ή τίτλος τραγουδιού μαζί με το εξώφυλλο μπορούν να εμφανίζονται στο μπουτόν για το πρόγραμμα ψυχαγωγίας, ενώ η τρέχουσα θέση του οχήματος στο χάρτη απεικονίζεται τα γραφικά των tiles για το σύστημα πλοήγησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα