Στη λίστα του Ολυμπιακού Θίοντορ και ΜακΚόλουμ

15:59 5/7/2017 - Πηγή: Pagenews

Μετά την απόκτηση των Κιμ Τιλί, Γιώργου Μπόγρη και Γιάνις Στρέλνιεκς, οι «Ερυθρόλευκοι» έχουν βγει στην αγορά ώστε να βρουν τον παίκτη που θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την γραμμή των γκαρντ της ομάδας.

Όπως είναι λογικό, στη λίστα των Πειραιωτών βρίσκονται αρκετά ονόματα, όμως δύο περιπτώσεις είναι αυτές που... δεσπόζουν και είναι ικανές να κάνουν «γκελ» στους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι συνεργάτες

του έχουν... κυκλώσει τα ονόματα του Τζόρνταν Θίοντορ και Έρικ ΜακΚόλουμ. Οι δύο γκαρντ προέρχονται από το τουρκικό πρωτάθλημα και απασχολούν πολλές ομάδες από το υψηλότερο επίπεδο, καθώς προέρχονται από εξαιρετικές σεζόν.

Ο Θίοντορ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της Μπάνβιτ στην πορεία μέχρι τον τελικό του Champions League, όντας μάλιστα ο πρώτος MVP της διοργάνωσης, με 16,2 πόντους και 7,5 ασίστ ανά παιχνίδι. Παράλληλα, πρόσφατα απέκτησε και διαβατήριο από την ΠΓΔΜ και έγινε κοινοτικός, κάτι που του δίνει ακόμα περισσότερους πόντους στο... μπασκετικό χρηματιστήριο.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός εξετάζει και την περίπτωση του Έρικ ΜακΚόλουμ. Ο 29χρονος γκαρντ, που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Απόλλωνα Πάτρας και Πανιώνιο, «μοίρασε» τη φετινή σεζόν σε Κίνα (Beikong Fly Dragons) και Γαλατασαράι, με την οποία μέτρησε 13,8 πόντους, 3,1 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ σε 12 συμμετοχές στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Παράλληλα, αξίζει να αναφερθεί πως ο αδερφός του άσου των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, Σι Τζέι ΜακΚόλουμ, ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές στην εξαιρετική πορεία της Γαλατά πριν δύο χρόνια, κατά την οποία η τουρκική ομάδα έφτασε μέχρι την κατάκτηση του Eurocup.

Φυσικά, οι δύο παίκτες εξετάζονται από τον Ολυμπιακό ωστόσο δεν είναι οι μόνοι που βρίσκονται στη λίστα της ομάδας. Μέσα στις επόμενες μέρες, η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» θα εντείνει τις προσπάθειές της για να κλείσει το κενό που υπάρχει στη γραμμή των γκαρντ.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα