Ολοταχώς προς Σπερς ο Μιλουτίνοφ

15:21 5/7/2017 - Πηγή: Pagenews

Οταν είχε αποκτήσει τον (προερχόμενο από την Παρτίζαν) Νικόλα Μιλουτίνοφ ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι του 2015, δεν τον γνώριζαν πολλοί. Και αυτοί οι πολλοί μιλούσαν για ρίσκο, μάλιστα δικαιώθηκαν βλέποντας τον Σέρβο σέντερ να κινείται σε ρηχά νερά, στη πρώτη του χρονιά στον Πειραιά. Φέτος, όμως, τα δεδομένα άλλαξαν και με το παραπάνω.

Και ο 22χρονος ψηλός όσο περνούσε ο καιρός γινόταν ολοένα και καλύτερος, σε σημείο, που εκείνοι, που τον είχαν σε χαμηλή εκτίμηση, να μεταβούν στο άλλο άκρο και να τον αποθεώνουν.

Το τρέχον καλοκαίρι ο Μιλουτίνοφ έχει δικαίωμα να φύγει από τον Πειραιά και να πάει στο ΝΒΑ και τους Σαν Αντόνιο Σπερς, οι οποίοι κι έχουν τα δικαιώματά του. Τα "σπιρούνια" τον παρακολουθούσαν συνεχώς και όπως είναι φυσικό στο τέλος της χρονιάς, που ολοκληρώθηκε, η ικανοποίησή τους ήταν κάτι παραπάνω από μεγάλη. Με αποτέλεσμα το πιο πιθανό πλέον είναι να πληρώσουν το μπάι-άουτ, που κάνει λόγο για περίπου 1εκ. δολλάρια και να τον κάνουν δικό τους από φέτος. Κάτι, που μπορεί να γίνει μέχρι και τις 15 του Ιούλη, οπότε και λήγει η σχετική προθεσμία.

Οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη, και την ίδια ώρα αρχίζουν να αλωνίζουν την αγορά, ώστε να είναι έτοιμοι, στη περίπτωση, που επιβεβαιωθούν οι πολλές πιθανότητες, που υπάρχουν τώρα, ώστε ο Σέρβος να πάει από φέτος στο ΝΒΑ. Ο Ολυμπιακός δεν θέλει ούτε για αστείο να του φύγει ο Μιλουτίνοφ, αλλά αν γίνει αυτό, πρέπει να αντιμετωπίσει την σκληρή πραγματικότητα. Μία πραγματικότητα, που αναφέρει η αγορά έχει ελάχιστες λύσεις στους ποιοτικούς ψηλούς. Και κυρίως η αγορά της Ευρώπης.

Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Ογκνεν Κούζμιτς, ο οποίος δεν είναι κακός παίκτης, αλλά το γεγονός ότι είναι "μήλον της έριδος" για Μπαρτσελόνα και Ρεάλ λέει πολλά. Μα πάρα πολλά.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα