Σοκάρει γερουσιαστής: Ο βιασμός είναι θέλημα Θεού (vid)


Σοκ προκαλούν οι δηλώσεις του Ρεπουμπλικανού γερουσιαστή της Οκλαχόμα, Τζορτζ Φάουτ, ο οποίος υποστήριξε πως ο βιασμός και η αιμομιξία είναι θέλημα Θεού.

Ερωτηθείς για το εάν ο βιασμός είναι θέλημα Θεού, ο Ρεπουμπλικανός απάντησε λέγοντας: "Ξέρετε, αν έχετε διαβάσει την Αγία Γραφή, υπάρχουν μερικές περιπτώσεις που συνέβη. Ο Κύριος χρησιμοποιεί όλες τις περιστάσεις". Όταν τον ρώτησαν αν η αιμομιξία είναι θέλημα Θεού είπε πως ισχύει η ίδια απάντηση, τονίζοντας πως οι ερωτήσεις δεν έχουν σχέση με το νομοσχέδιο.

Ο γερουσιαστής Κόρι Ουίλιαμς, από την πλευρά του, ανέφερε πως οι ερωτήσεις έχουν να κάνουν με το επίμαχο νομοσχέδιο. "Δεν κάνεις καμία εξαίρεση για τον βιασμό και την αιμομιξία. Αυτό το σώμα θέλει να ξέρει, και εγώ προσωπικά, αν πιστεύεις πως ο βιασμός και η αιμομιξία είναι θέλημα Θεού".

"Μπορεί ο βιασμός και η αιμομιξία να μην είναι το καλύτερο που μπορεί να συμβεί, αλλά, λέτε ότι ο Θεός δεν είναι κυρίαρχος με κάθε δραστηριότητα που συμβαίνει στη ζωή κάποιου και δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τα πάντα στη ζωή του και διαφωνώ με αυτό", δήλωσε ο Φάουτ.

Μετά τις δηλώσεις του, εξέδωσε διευκρινιστική ανακοίνωση. "Η ζωή, ανεξάρτητα από το πώς συλλαμβάνεται, είναι πολύτιμη και πρέπει να προστατεύεται. Επιτρέψτε μου να το ξεκαθαρίσω. Ο Θεός δεν εγκρίνει τον βιασμό ή την αιμομιξία. Ωστόσο ακόμα και στις χειρότερες συνθήκες ο Θεός μπορεί να φέρει ομορφιά από τις στάχτες", σημείωνε.

Keywords
Τυχαία Θέματα