Σοκ στον Ολυμπιακό


Σοκαριστική ήταν η εικόνα του Παναγιώτη Ταχτσίδη να ζητά βοήθεια μετά το σφοδρό χτύπημα που δέχθηκε από τον Μάντσον σε μια διεκδίκηση της μπάλας στο 55ο λεπτό του Ατρόμητος – Ολυμπιακός στο Περιστέρι. Ο διεθνής χαφ έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας από τους πόνους και λίγο μετά έχασε τις αισθήσεις του, με τον γιατρό του Ολυμπιακού

κ. Χρήστο Θέο να αναγκάζεται να του παράσχει αμέσως τις πρώτες βοήθειες.

Παρότι ο μέσος των Πειραιωτών συνήλθε και ζήτησε να παραμείνει στο ματς, λίγο μετά αντικαταστάθηκε έπειτα και από υπόδειξη του ιατρικού τιμ και όπως φάνηκε υπήρχε σοβαρός λόγος. Λίγη ώρα μετά το φινάλε του αγώνα στο Περιστέρι, η πρώτη διάγνωση για τον Ταχτσίδη κάνει λόγο για τρία σπασμένα πλευρά και όπως φαίνεται θα μείνει εκτός δράσης για το επόμενο διάστημα.

Από κει και πέρα, προβλήματα έχουν όμως και οι Μιραλάς και Φορτούνης, αφού σε ένα σπάνιο φαινόμενο ο Ολυμπιακός έκανε σε αυτό το ματς τρεις αναγκαστικές αλλαγές.

Ο Τρικαλινός χαφ έχει δεχθεί ένα χτύπημα στο αριστερό γόνατο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάτι σοβαρό, ενώ ο Βέλγος επιθετικός αντίθετα έχει πάρει ως «σουβενίρ» μια κάκωση στον αριστερό ώμο μετά από ένα δυνατό μαρκάρισμα που δέχθηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα