Ατρόμητος - Ολυμπιακός 2-2: Έσωσε τον βαθμό, αλλά έχασε έδαφος


Ατρόμητος - Ολυμπιακός 2-2: Εξαιρετικό παιχνίδι έγινε στο Περιστέρι, εκεί όπου ο Ατρόμητος προηγήθηκε δύο φορές των ''ερυθρολεύκων'', χάρη στα γκολ των Βασιλακάκη (19') και Ντιγκινί (66'), αλλά η ομάδα του Χρήστου Κόντη απάντησε και στις δύο περιπτώσεις με τους Μάριν (28') και Χατζισαφί (90'), παίρνοντας μεν βαθμό, αλλά χάνοντας έδαφος στη μάχη

για την κατάληψη της πρώτης θέσης.

Στο 19ο λεπτό, ο Ουάρντα έκανε σέντρα-ξυράφι στην περιοχή του Ολυμπιακού, η άμυνα των φιλοξενούμενων δεν αντέδρασε ποτέ και ο Βασιλακάκης σχεδόν εν... στάσει, άνοιξε το σκορ με κεφαλιά (1-0, 19'). Η απάντηση του Ολυμπιακού ήρθε στο 28ο λεπτό με το υπέροχο σουτ του Μάριν, με τον Γερμανό να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα.

Στο 66ο λεπτό, οι γηπεδούχοι πέρασαν εκ νέου μπροστά χάρη στην ωραία προσπάθεια του Ντιγκινί που απέφυγε τον Μποτία και εκτέλεσε σωστά απέναντι από τον Προτό, όμως ο Ολυμπιακός είπε την τελευταία του κουβέντα στο 90ο λεπτό, όταν ο Χατζισαφί πήρε το ριμπάουντ από το χαμένο πέναλτι του Τζούρτζεβιτς (το έπιασε ο Γιαννιώτης) και σκόραρε, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Πλέον, στην κορυφή της βαθμολογίας βρίσκεται η ΑΕΚ με 47 βαθμούς, μετά τη νίκη της επί του Αστέρα Τρίπολης, με τον ΠΑΟΚ να ακολουθεί στους 46, αλλά με ένα παιχνίδι λιγότερο (αύριο κόντρα στην ΑΕΛ) και τον Ολυμπιακό να βρίσκεται πλέον στους 43 και αν ο ''δικέφαλος του Βορρά'' επικρατήσει των ''βυσσινί'' τότε θα μείνει στο -6 από την κορυφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα